Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Yabani dizisi Feride kimdir, nereli? Yabani Feride'nin gerçek ismi ne, hangi dizilerde oynadı?

Yabani dizisindeki Feride karakteriyle dikkat çeken Ayşegül Ünsal, Türk oyuncu ve seslendirme sanatçısıdır. Ayşegül Ünsal'ın doğum tarihi ve yaşı hakkında elimde bilgi bulunmamaktadır, ancak kariyeri ve projeleriyle tanınan bir isimdir. Yabani dizisinde Feride karakterini başarılı bir şekilde canlandırmaktadır. Mesleği, boyu ve kilosu gibi kişisel detaylar ve bilgiler haberimizde

Yayın Tarihi: 19.12.2023 15:51
Güncelleme Tarihi: 19.12.2023 15:51

Yabani dizisi Feride kimdir, nereli? Yabani Feride'nin gerçek ismi ne, hangi dizilerde oynadı?

Yabani dizisinde Feride karakterini başarıyla canlandıran Ayşegül Ünsal, 16 Nisan 1974 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Ayrıca seslendirme ve dublaj alanında da eğitim almıştır. Ayşegül Ünsal, Türk televizyon ve sinemasında uzun yıllardır başarılı bir kariyere sahiptir.

yabani

Oyuncunun rol aldığı diziler arasında "Aynalı Tahir", "Yedi Numara", "Sihirli Annem", "Kurtlar Vadisi", "Kara Melek", "Bir İstanbul Masalı", "Kuzey Rüzgarı", "Öyle Bir Geçer Zaman Ki", "Muhteşem Yüzyıl", "Güneşi Beklerken", "Medcezir", "Kara Sevda", "İstanbullu Gelin" gibi popüler yapımlar bulunmaktadır.

Ayşegül Ünsal, 2023 yılında FOX TV'de yayınlanmaya başlanan "Yabani" dizisinde Feride karakterini başarılı bir şekilde hayat vermektedir. Dizide, köklü bir aileden kaçırılan bir çocuğun sokaklarda hayatta kalma mücadelesini anlatan hikayede Feride, bu gencin gerçek annesini canlandırmaktadır. Dizinin yapımcılığını NTC Medya üstlenirken, yönetmenliğini M. Çağatay Tosun ve senaristliğini Hilal Yıldız yapmaktadır.

yabani

Ayşegül Ünsal'ın özel hayatına dair bilgiler de mevcuttur. Oyuncu, 2001 yılında oyuncu ve seslendirme sanatçısı Murat Şenol ile evlenmiştir. Çiftin 2004 yılında doğan bir kız çocukları bulunmaktadır. Ayşegül Ünsal, boğa burcu olup, 1.65 cm boyundadır.

yabani