Bist 100
10.224,95 0%
DOLAR
32,23 -0,07%
EURO
34,65 -0,1%
ALTIN
2.381,5 0,01%

Gaddar dizisi tuttu mu, beğenildi mi? Gaddar'ın Twitter yorumları ve reytingleri nasıl?

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ın başrollerini paylaştığı “Gaddar” dizisi, ilk bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Dizi, reytinglerde birinci sırada yer alırken, twitter’da da en çok konuşulan konu oldu. İşte “Gaddar” dizisinin reyting sonuçları ve twitter yorumları…

Yayın Tarihi: 19.01.2024 20:55
Güncelleme Tarihi: 20.01.2024 12:25

Gaddar dizisi tuttu mu, beğenildi mi? Gaddar'ın Twitter yorumları ve reytingleri nasıl?

Gaddar Dizisi Reytingleri ve Sosyal Medya Tepkileri

Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Gaddar dizisi, 19 Ocak’ta FOX TV’de yayınlanan ilk bölümüyle izleyicilerden büyük ilgi gördü. Dizi, reytinglerde zirveye otururken, sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasına girdi. Dizinin oyuncuları, konusu ve sahneleri hakkında birçok yorum ve paylaşım yapıldı

gaddar.

Ay Yapım’ın merakla beklenen yeni dizisi Gaddar, 19 Ocak’ta FOX TV’de yayınlanan ilk bölümüyle izleyicilerden büyük ilgi gördü. Dizi, reytinglerde zirveye otururken, sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasına girdi. Dizinin oyuncuları, konusu ve sahneleri hakkında birçok yorum ve paylaşım yapıldı. Dizinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy, uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına döndüğü için hayranları tarafından övgüyle karşılandı. Dizinin diğer oyuncuları Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Aytek Şayan, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran da performanslarıyla beğeni topladı. Dizinin konusu ise askerden dönen bir gencin hayatının altüst olması ve gaddara dönüşmesini anlatıyor.

Gaddar Reytinglerde Zirveye Oynadı

"Gaddar" dizisi, 19 Ocak'ta yayınlanan ilk bölümüyle büyük bir başarı elde etti ve reyting sıralamalarında zirveye oynadı. İşte dizinin elde ettiği reyting rakamları:

gaddar

Total’de 1. sırada Show TV’de izleyici ile buluşan “Kızılcık Şerbeti”, 2. sırada Star TV’de ekranlara gelen “Yalı Çapkını”, 3. sırada ise atv’de yayınlanan “Esra Erol’da” programı yer aldı. Gaddar ise 8.sırada yer aldı. 

AB’de 1. sırada “Kızılcık Şerbeti”, 2. sırada “Kızılcık Şerbeti” özet bölümü, 3. sırada ise “Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber” yer aldı. AB'de ise Gaddar ilk bölümüyle 5.sırada yer aldı. 

Gaddar ilk bölümüyle ABC+'da ilk 5 e girerek 4.sırada yer buldu. Gaddar ilk bölümüyle atv' nin ateş kuşları dizisini tüm kategorilerde Kanal D'nin Arka Sokaklar dizisine av ve abc'de fark atarak büyük başarı elde etti. 

Gaddar

Ayrıca, dizinin sadece televizyon ekranlarında değil, aynı zamanda sosyal medyada da büyük bir ilgi ve konuşma yaratması dikkat çekti. "Gaddar" dizisi, izleyiciler arasında popülerliğini hızla artırarak sosyal medyada en çok izlenen ve konuşulan dizilerden biri haline geldi.

Sosyal Medya Tepkileri

Gaddar dizisi, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Dizi, Twitter’da #Gaddar etiketiyle gündeme oturdu. Dizinin oyuncuları, konusu ve sahneleri hakkında birçok yorum ve paylaşım yapıldı. Dizinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy, uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına döndüğü için hayranları tarafından övgüyle karşılandı. Ulusoy’un hayranları, onun için #ÇağatayUlusoy etiketini de trend topic yaptı. Dizinin diğer oyuncuları Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Aytek Şayan, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran da performanslarıyla beğeni topladı. Dizinin konusu ise askerden dönen bir gencin hayatının altüst olması ve gaddara dönüşmesini anlatıyor. Dizinin sahneleri, özellikle de Ulusoy’un canlandırdığı Dağhan’ın sevgilisi Aydan’ı araması, kardeşi Rüzgar’ı kurtarması ve Müdür’ün teklifini reddetmesi izleyiciler tarafından çok konuşuldu. Dizinin müzikleri de dikkat çekti. 

* küfür etmesi bile bi insanin hosuna gider mi be ya da ben kafayi yedim osvfohsohcscofjsjf #Gaddar

* Sen böyle burda durdukça ben gidemem #Gaddar

* Şimdiye kadar oyuncu kadrosu aşırı iyi #gaddar

* Nil’e bak sen nereye geçmiş vay vay  #Gaddar

* Kaderimdeki pek kıymetli beyin hayatıma şu şekil girmesini bekliyorum #Gaddar #cagatayulusoy