Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Kızılcık şerbeti bombayı patlattı! Fatih kuduruyor: yeni fragmanda neler oluyor

Her cuma akşamı Show TV'de izleyiciyle buluşan "Kızılcık Şerbeti" dizisinin merakla beklenen 63. bölüm fragmanı, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç gibi başarılı oyuncuların performanslarıyla ekranlara taşınacak. Dizinin hayranları, gelecek bölümde yaşanacak gelişmeleri öğrenmek için fragmanın yayınlanıp yayınlanmadığını ve yayın tarihini sorguluyorlar. İşte "Kızılcık Şerbeti"nin son bölümüne ilişkin bilgiler..

Yayın Tarihi: 17.05.2024 21:31
Güncelleme Tarihi: 17.05.2024 21:31

Kızılcık şerbeti bombayı patlattı! Fatih kuduruyor: yeni fragmanda neler oluyor

Show TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi "Kızılcık Şerbeti"nin gelecek bölümünde neler olacağı şimdiden izleyicilerin gündeminde. 63. bölümle ilgili ipuçlarını içeren fragmanın yayınlanıp yayınlanmadığı ve gelecek hafta dizide yaşanacak olaylar, hayranlar arasında büyük bir heyecan yaratıyor. "Kızılcık Şerbeti"nin yeni bölüm fragmanı, izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

"KIZILCIK ŞERBETİ" EN YENİ BÖLÜMÜYLE EKRANLARDA!

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç'ın başrollerini paylaştığı "Kızılcık Şerbeti" dizisi, bu hafta 62. bölümüyle izleyicilerle buluşuyor.

KIZILCIK ŞERBETİ

"KIZILCIK ŞERBETİ" 62. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Doğa ile Giray'ın yakınlaşmasına şahit olan Fatih, bu durum karşısında kendini geri çeker. Öte yandan Görkem, Pembe ve Nilay'a olan husumetini çanta meselesi üzerinden çözmeye kararlıdır. Kıvılcım'ın yayın hayatına ara vermesi onu işsiz bıraksa da Ömer, her zamanki gibi imdadına yetişir ve kendi şirketinde bir iş teklif eder. Erkek egemen bir şirkette Kıvılcım'ın işe başlaması ise büyük bir yenilik olacaktır. Doğa ve Giray'ın ilişkisi ise, yavaş fakat emin adımlarla ilerlemeye devam eder.

Giray, Nilay'ın geliştirdiği pişik kremi fikrini piyasaya sürmeye karar verir ve bu süreçte Ünal ailesiyle daha da yakınlaşır. Bu durumdan rahatsız olan tek kişi Fatih'tir ve Görkem de Fatih'in bu durumunu dikkate alır. Fatih, duyguları konusunda amcası Ömer'den tavsiye alırken, Ömer'in yeğenine verdiği yön, Görkem'i sinirlendirir ve Ömer ile bir araya gelmek istemesi yeni sorunlara yol açar.

KIZILCIK ŞERBETİ 63. BÖLÜM FRAGMANI

Kızılcık Şerbeti 63. bölüm fragmanı:

https://www.showtv.com.tr/dizi/fragman/kizilcik-serbeti-63-bolum-fragmani/118824