Bist 100
10.247,75 0%
DOLAR
32,26 0%
EURO
34,7 -0,06%
ALTIN
2.387,41 -0,04%

Gaddar Dizisi Japon Kimdir? Erol Afşin Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Hangi Dizilerde Oynadı?

“Gaddar” dizisindeki “Japon” karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Erol Afşin, aslında Adana doğumlu bir oyuncu. Almanya’da tiyatro eğitimi alan Afşin, “Homeland” gibi dünyaca ünlü dizilerde de rol aldı. İşte Erol Afşin’in hayatı ve başarılı rolleri…

Yayın Tarihi: 19.01.2024 18:27
Güncelleme Tarihi: 19.01.2024 18:27

Gaddar Dizisi Japon Kimdir? Erol Afşin Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Hangi Dizilerde Oynadı?

Gaddar Dizisi Japon'u Kim Oynuyor, Gerçek İsmi ne? Gaddar Japon Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli Evli mi?

FOX TV’nin yeni dizisi Gaddar, 19 Ocak Cuma günü ilk bölümüyle izleyiciyle. Ay Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Hürer Ebeoğlu kaleme alıyor. Dizinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Onur Saylak, Sümeyye Aydoğan, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Fatih Berk Şahin, Neslihan Yeldan gibi isimler yer alıyor. Dizide Japon karakterini canlandıran Erol Afşin, performansıyla izleyicilerin beğenisini kazanıyor. Peki Erol Afşin kimdir? Erol Afşin’in hayatı, kariyeri, oynadığı diziler ve filmler haberimizde.

gaddar

"GADDAR"IN JAPON’U EROL AFŞİN KİMDİR? HAYATI VE BAŞARILI ROLLERİ

“Gaddar” dizisindeki “Japon” karakteriyle dikkat çeken Erol Afşin, aslında Adana doğumlu bir oyuncu. Almanya’da tiyatro eğitimi alan Afşin, “Homeland” gibi dünyaca ünlü dizilerde de rol aldı. Erol Afşin, oyunculuk serüvenini, başarılı rollerini ve hayatını anlattı.

ADANA’DAN ALMANYA’YA UZANAN OYUNCULUK SERÜVENİ

Erol Afşin, 29 Ağustos 1989’da Adana’da doğdu. Okan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun oldu. Ailesinin karşı çıkmasına rağmen oyunculuğa yönelen Afşin, herhangi bir planı ve yabancı dili olmadan Almanya’ya gitmeye karar verdi. Folkwang Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde çeşitli projelerde asistanlık yaptı. Ballhaus Tiyatrosu, Maxim Gorki Tiyatrosu gibi önemli tiyatrolarda sahne aldı. Afşin, tiyatro çalışmalarının kendisine çok şey kattığını söyledi. Afşin, “Tiyatro, oyunculuğun temelidir. Tiyatroda kendimi geliştirdim, farklı karakterlere büründüm, sahne disiplini öğrendim. Tiyatro, benim için bir okul oldu.” dedi.

“HOMELAND” GİBİ DÜNYACA ÜNLÜ DİZİLERDE ROL ALDI

gaddar

Erol Afşin, ilk kısa filmi olan Anthony Maras’ın "The Palace"ı ile sinema sektörüne adım attı. Afşin, bu filmde Kıbrıs’ta yaşanan olayları anlatan bir karakteri canlandırdı. Afşin, bu filmdeki performansıyla övgü aldı. Afşin, daha sonra “Homeland” gibi dünyaca ünlü bir dizide rol aldı. Afşin, bu dizide “Utku” adlı bir karakteri oynadı. Afşin, “Homeland” dizisinde rol almanın kendisi için büyük bir deneyim olduğunu belirtti. Afşin, “Homeland, çok kaliteli bir yapım. Bu dizide rol almak, benim için bir şanstı. Çok profesyonel bir ekip vardı. Çok iyi oyuncularla çalıştım. Bu dizide rol almak, bana çok şey kattı.” diye konuştu.

“MEHMED: BİR CİHAN FATİHİ”, “KIRMIZI ODA”, “AYAK İŞLERİ” GİBİ ÇEŞİTLİ FİLM VE DİZİLERDE ROL ALDI

Erol Afşin, “Homeland” dizisinden sonra Türkiye’ye döndü ve burada da çeşitli film ve dizilerde rol aldı. Afşin, “Pasha” adlı sinema filminde başrol oynadı. Afşin, bu filmde bir teröristin hayatını anlatan bir karakteri canlandırdı. Afşin, bu filmdeki performansıyla da beğeni topladı. Afşin, daha sonra “Mehmed: Bir Cihan Fatihi” adlı dizide Çandarlı Süleyman Çelebi karakterini oynadı. Afşin, bu dizide Osmanlı Devleti’nin önemli bir devlet adamını canlandırdı. Afşin, bu dizideki rolü için tarihi araştırmalar yaptığını söyledi. Afşin, “Çandarlı Süleyman Çelebi, Osmanlı tarihinde önemli bir isim. Bu rol için tarihi kaynaklara baktım, karakterin psikolojisini anlamaya çalıştım. Bu rol, bana çok şey öğretti.” dedi. Afşin, son olarak “Kırmızı Oda” adlı dizide Abdullah, “Ayak İşleri” adlı dizide Basri karakterlerini oynadı. Afşin, bu dizilerde de farklı karakterlere büründü.