Bist 100
10.173,42 1%
DOLAR
32,3 0,07%
EURO
35 -0,03%
ALTIN
2.435,71 0,07%

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, Kızıl Goncalar'da dün geceye damga vuran sahneyi paylaşıp bu notu ekledi

FOX TV'nin dikkat çeken dizisi Kızıl Goncalar, ilk bölümünden itibaren izleyicilerin ve ünlü isimlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Özgür Demirtaş da sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşımla dizi hakkındaki düşüncelerini ifade etti. Demirtaş, "Bu sahne inanılmaz. Bu dizinin muhakkak devam etmesi lazım: Herkesin izlemesi lazım" ifadeleriyle diziyi övdü. Kızıl Goncalar, sıradışı konusu ve etkileyici sahneleriyle izleyicilerden olumlu geri dönüşler almaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 26.12.2023 13:10
Güncelleme Tarihi: 26.12.2023 13:10

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, Kızıl Goncalar'da dün geceye damga vuran sahneyi paylaşıp bu notu ekledi

Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın paylaştığı, FOX TV'de yayınlanan Kızıl Goncalar dizisi, ilk bölümünden itibaren büyük ilgi çekiyor. Faniler adlı hayali bir tarikatın öyküsünü anlatan dizi, ilk bölümüyle tarikatların hedefi haline gelerek RTÜK tarafından incelenmeye alındı. Ayrıca, dizinin sokaklardaki afişlerine yapılan boyalı saldırılar da dikkat çekti.

kızıl goncalar

Dizinin ikinci bölümünde ise "denklem sahnesi" izleyicileri şaşırttı. Zeynep karakteri, beyaz tahta üzerinde Suavi'ye kız çocuklarının okula gönderilmemesi konusunda bir mantık önermesi sunarken, bu durum, tarikat lideri Efendi Hazretleri ile Suavi'nin babası Suavi arasında kurulan benzer bir düşünceyi vurguladı.

Zeynep'in sözleriyle, "Olan hep kızlara oluyor. Ne farkınız var? Aynısınız" ifadeleriyle, dışarıdan modern görünen Suavi'nin aslında tarikatın zihniyetini taşıdığını anlatması, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Diziyi değerlendiren Özgür Demirtaş, bu sahneden alıntı yaparak yaptığı paylaşımda, "Bu sahne inanılmaz. Bu dizinin devam etmesi gerekiyor, herkesin izlemesi lazım" yorumunu yaptı.