Bist 100
10.008,36 0%
DOLAR
32,38 -0,18%
EURO
34,72 -0,08%
ALTIN
2.413,32 -0,54%

Yargı dizisindeki yeni Başsavcı Adile Naşit'in yeğeni oldu!

Yargı dizisinin yeni başsavcısı Naşit Özcan, Türk tiyatrosunun ünlü isimlerinden biri. Dedesi ve yeğeni de sanatçı olan Naşit Özcan, Adile Naşit’in hayatını anlatan filmde de rol alacak.

Yayın Tarihi: 29.01.2024 11:24
Güncelleme Tarihi: 29.01.2024 13:21

Yargı dizisindeki yeni Başsavcı Adile Naşit'in yeğeni oldu!

Yargı dizisinin yeni başsavcısı Naşit Özcan kimdir?

Yargı, Kanal D'nin sevilen dizisi olarak her hafta izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Sema Ergenekon'un kaleme aldığı, Ali Bilgin'in yönettiği dizide heyecanlı gelişmeler yaşanıyor. Dizinin yeni başsavcısının kim olduğu ise büyük bir sır olarak saklanıyordu.

Yargı'nın yeni başsavcısı Naşit Özcan'ın sürprizi

Dizinin son bölümünde, Ulvi Kahyaoğlu'nun canlandırdığı savcı Efe, Ilgaz'a (Kaan Urgancıoğlu) "Yeni başsavcısıyı gördünüz mü?" diye sorarak izleyicileri meraklandırmıştı. Bu sorunun cevabı ise yeni bölümde ortaya çıktı. Dizinin yeni başsavcısı olarak karşımıza çıkan isim, usta oyuncu Naşit Özcan oldu.

Yargı dizisindeki yeni Başsavcı Adile Naşit'in yeğeni oldu!

Naşit Özcan kimdir?

1957'de İstanbul'da doğan Naşit Özcan, Türk tiyatrosunun önemli isimlerinden biri olarak tanınıyor. Dedesi, tuluat sanatının duayeni Naşit Özcan ile aynı adı taşıyan oyuncu, aynı zamanda Selim Naşit Özcan'ın oğluve Adile Naşit'in yeğeni. Yakında BKM tarafından sinemaya uyarlanacak olan Adile Naşit'in hayatını anlatan filmde de rol alacak olan Naşit Özcan, Yargı dizisindeki performansıyla da dikkat çekecek.