Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Kaan Yıldırım'ın dizisi Kopuk'un ilk bölümü 27 Ocak'ta! İşte detayları

Kopuk, zenginlerden çalıp fakirlere dağıtan Ferhan’ın hikayesini anlatıyor. Ferhan, mahallesini korumak için avukat Orhan’a dönüşüyor. 27 Ocak’ta FOX’ta başlıyor.

Yayın Tarihi: 10.01.2024 09:52
Güncelleme Tarihi: 10.01.2024 09:52

Kaan Yıldırım'ın dizisi Kopuk'un ilk bölümü 27 Ocak'ta! İşte detayları

Kopuk Dizisi 27 Ocak’ta FOX’ta Başlıyor

MedYapım’ın FOX için hazırladığı yeni dizi Kopuk, 27 Ocak Cumartesi akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Modern bir Robin Hood hikayesini ekrana taşıyacak olan dizinin yönetmenliğini Koray Kerimoğlu yaparken, senaryosunu Deniz Karaoğlu, Fuat Mete, Özden Selim Karadana kaleme alıyor.

Kopuk Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Kopuk dizisinin oyuncu kadrosunda Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz, Seray Kaya, Sarp Akkaya, Beren Gökyıldız, Edip Tepeli, Engin Alkan, Kadir Çermik, Melisa Doğu, Sahra Şaş, Mustafa Açılan, Evliya Aykan, Merve Çağıran, Cem Söküt, Atakan Yarımdünya, Güneş Hayat gibi isimler yer alıyor. Dizide, Ferhan (Kaan Yıldırım) adlı bir genç, zenginlerin haksız yere kazandığı paraları çalıp mahallesindeki fakir gençlere dağıtan bir kahraman olarak yaşamaktadır. Ancak beklenmedik bir trajedi onun hayatını altüst eder. Bu olay hem ideallerini hem de aşkını sorgulamasına neden olur. Ferhan, adalet için savaşmaya devam etmek için Orhan adında bir avukat kimliğine bürünür. Bu sırada, mahallesini ele geçirmeye çalışan bir ailenin kızı İpek (Biran Damla Yılmaz) ile yolları kesişir. Ferhan, hem mahallesinde sevdiği ama uzak durduğu Müjde’nin (Seray Kaya) babasına karşı mücadele ederken, hem de İpek ile arasındaki çekime karşı koymaya çalışır.

Kopuk Dizisi Nerede Çekiliyor?

Kopuk dizisi, İstanbul’un farklı semtlerinde çekiliyor. Dizinin çekimleri için özel olarak tasarlanan mahalle seti, dizinin atmosferini yansıtıyor. Dizinin çekimleri, pandemi önlemleri altında devam ediyor. 

Dizi'nin 2. tanıtımı ise dün akşam yayınlandı. Kopuk'un 2. tanıtımı için tıklayın.