Bist 100
10.045,74 0%
DOLAR
32,41 -0,07%
EURO
34,67 -0,49%
ALTIN
2.380,11 -1,77%

Netflix Kuş Uçuşu Dizisi Nerede Çekiliyor? İşte Merak Edilen Detaylar

Netflix’in yeni dizisi Kuş Uçuşu, ilk sezonu 3 Haziran’da izleyiciyle buluşmuş ikinci sezonu ise geçtiğimiz hafta yayınlanmıştı. Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’un başrollerini paylaştığı dizide, iki farklı kuşaktan iki kadın gazetecinin hikayesi anlatılıyor. Peki, Kuş Uçuşu dizisi nerede çekiliyor? Dizinin çekim mekanları neler? İşte merak edilen detaylar.

Yayın Tarihi: 21.12.2023 16:30
Güncelleme Tarihi: 21.12.2023 16:30

Netflix Kuş Uçuşu Dizisi Nerede Çekiliyor? İşte Merak Edilen Detaylar

Kuş Uçuşu dizisi, deneyimli ve idealist bir haberci olan Lale Kıran ile “biri olmaya” can atan hırslı bir genç olan Aslı’nın yollarının kesişmesiyle başlıyor. Lale, ünlü bir haber programının sunucusu ve yapımcısıdır. Aslı ise bu programda stajyer olarak çalışmaya başlar. İki farklı kadın, iki farklı kuşak. Onların mücadelesinde hangisinin yöntemi baskın gelecek?

Kuş Uçuşu Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

netflix

Kuş Uçuşu dizisinin oyuncu kadrosunda Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol, Demircan Kaçel, Burak Yamantürk, İrem Sak, Defne Kayalar, Şifanur Gül gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Deniz Yorulmazer yaparken, senaryosunu Meriç Acemi kaleme alıyor. Dizinin yapımcılığını ise Ay Yapım üstleniyor.

Kuş Uçuşu Dizisi Nerede Çekiliyor?

Kuş Uçuşu dizisinin çekimleri, İstanbul’da gerçekleştiriliyor. Dizide, Lale Kıran’ın çalıştığı kanal ve stüdyosunun bulunduğu Mon5 Towers isimli plaza da sık sık görülüyor. Ayrıca dizide, İstanbul’un farklı semtlerindeki sokaklar, evler, kafeler, restoranlar, parklar gibi mekanlar da kullanılıyor. Dizinin çekim mekanları, İstanbul’un kültürel ve tarihi zenginliğini de yansıtıyor.