Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Emekliyi mest edecek promosyon tutarı! Hemen maaşınızı o bankaya taşıyabilirsiniz

Emekli maaşı aşanları mest edecek yeni bir promosyon tutarının duyurusu yapıldı. Milyonlarca emekli Yapı Kredi Bankası'nın sağladığı promosyon kampanyasının detaylarını araştırmaya başladı.

Yayın Tarihi: 05.05.2024 10:00
Güncelleme Tarihi: 05.05.2024 10:00

Emekliyi mest edecek promosyon tutarı! Hemen maaşınızı o bankaya taşıyabilirsiniz

Milyonlarca emeklinin bir süredir beklediği yönetmelik hayata geçirildi. Emeklilere ödenen yeni ikramiyeler belli oldu. 4A 4B 4C emeklilerinin tamamına ek ödeme sağlanacak. Karar Resmi Gazetede yayımlandıktan sonra yürürlüğe girerken işte emeklilere sağlanacak yeni ek ödemeler ve ek avantajlar..

Uzun zamandır beklenen 4A, 4B ve 4C'nin emeklilik haberi son dakikada geldi. Emeklilere yapılan ek ödeme miktarlarından artış yaşandı. Bugün itibarıyla 17 milyon emekli ek ödemeye hak kazandığını iddia ediyor. Listede SSK, BAĞ-KUR, 4C ve EYT emeklilerinin tamamı yer alıyor. Ödeme 3 iş günü içerisinde emeklinin IBAN numarasına aktarılacaktır.

EMEKLİLER İÇİN YENİ EK ÖDEME KARARI ÇIKTI

Yapı Kredi Bankası, emeklilere yeni ek ödeme yapma kararını duyurdu. SSK, BAĞ-KUR, 4C ve EYT emeklileri, emekli maaşlarını yanlarına alarak Yapı Kredi Bankası'nın sağladığı ek ödemeden anında yararlanma imkanına sahip olacaklar. Ek ödeme tutarı 18.000 TL'dir. Ücretsiz ve iadesiz olacak yeni promosyon hiçbir ek koşul aranmaksızın verilmektedir.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Emekliyi mest edecek promosyon tutarı! Hemen maaşınızı o bankaya taşıyabilirsiniz

Yapı Kredi promosyonlarına başvuru mobil uygulama üzerinden yapılabilmektedir. Şubeye gelme zorunluluğu yoktur. Ancak mobil uygulamayı kullanmayanlar TC kimlik kartlarıyla şube danışmanı aracılığıyla da kayıt yaptırabilirler.

PROMOSYON ÖDEMESİNİ 3 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE ALABİLİRSİNİZ

Yapı Kredi'nin tüm emekliler için hazırladığı promosyon, en yüksek promosyon olarak kabul ediliyor. Emekliler de maaşlarını bu bankaya havale ettikleri takdirde 3 iş günü içerisinde promosyon parası alıyorlar. Hemen ödenen promosyon ödemesi emekli müşterinin IBAN numarasına aktarılacaktır. Herhangi bir ek önlem alınmasına gerek yoktur.

Diğer taraftan; Yapı Kredi Bankası emeklilere pek çok ayrıcalık sunuyor. Emekliler de tüm bu ayrıcalıklardan koşulsuz yararlanma hakkına sahiptir. Örneğin Yapı Kredi Bankası yeni müşterilerine yalnızca 20.000 TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuyor. Emekliler de bu krediden 6 ay süreyle hiçbir ek koşula gerek kalmaksızın yararlanabiliyor. Yapı Kredi Bankası'nın avantajlı dünyasına hemen katılın, hem promosyonlardan hem de ek avantajlardan yararlanın.