Bist 100
9.915,62 2%
DOLAR
32,55 0,25%
EURO
35,16 0,65%
ALTIN
2.426,67 0,01%

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim sahada kazanılır, sandıkta tescil edilir

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Sandık Görevlileri ile İftar programında yaptığı konuşmada, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, seçimlerin sahada kazanılıp, sandıkta tescil edildiğini vurgulayarak, "Sahada yoksanız sandıktan bir şey çıkmaz. Sandığa dikkat etmezseniz de sahadaki emeğinizin bir kısmı heba olur." dedi.

Yayın Tarihi: 29.03.2024 22:31
Güncelleme Tarihi: 29.03.2024 22:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim sahada kazanılır, sandıkta tescil edilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Sandık Görevlileri ile İftar programında yaptığı konuşmada, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, seçimlerin sahada kazanılıp sandıkta tescil edildiğini vurgulayarak, saha çalışmalarının önemine dikkat çekti.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Gençler, dünyanın dört bir yanında zulüm gören tüm kardeşlerimiz için dua ediyoruz.

Yetime, öksüze, başı dara düşen herkese sahip çıkmaya devam edeceğiz. Osman Karaaslan kardeşime bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum.

Seçim sahada kazanılır, sandıkta tescil edilir. Sahada yoksanız sandıktan bir şey çıkmaz. Sandığa dikkat etmezseniz de sahadaki emeğinizin bir kısmı heba olur. Asıl vazife pazar günü sizi bekliyor. AK Parti ve Cumhur İttifakı'nı temsilen sandıklara sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum. İşi hiç olmadığı kadar sıkı tutmamız gerekiyor. Bizim kimsenin oyunda gözümüz yok. Tek bir kardeşimizin oyunun zayi edilmesine de müsaade etmeyiz.

Sandığın kazası 5 yılda bir olabiliyor. İstanbul'un 5 yılı kaybolup gitti, bir 5 yılı daha aynı akıbete uğratamayız.

Biz Murat Kurum kardeşimizin hem şehrin son dönemdeki kayıplarının telafisini yapacağına, hem geleceğe hazırlanmadaki becerisine güveniyoruz.

Erdoğan, sandık güvenliğinin sağlanması ve herkesin oy kullanma hakkının korunması için sahada aktif bir şekilde görev almaları gerektiğini belirtti. Seçimlerin ülke için hayırlara vesile olmasını diledi.