Bist 100
10.097,92 0%
DOLAR
32,26 -0,06%
EURO
34,84 0,02%
ALTIN
2.414,21 0,06%

Kamuya KPSS'siz memur alımı başlatıldı! Listedeki şartlara dikkat

İş arayanlar dikkat! Kamuya KPSS'siz personel alımı yapılacak! Detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 28.04.2024 20:52
Güncelleme Tarihi: 28.04.2024 20:52

Kamuya KPSS'siz memur alımı başlatıldı! Listedeki şartlara dikkat

Kamu kurumlarında memur istihdamı başvurularını kabul ediliyor. Kamu sektöründeki işlere kimler başvurabilir? Koşulları ve tüm ayrıntılarına haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ'NE ALIM YAPILACAK

Kamu kurumları mevcut memur alımını sürdürüyor. Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS zorunluluğu olmadan yapılacak başvurularda ikamet koşulu bulunmuyor. Başvuru yapacak adayların DMK 657 çerçeve koşullarını taşıması gerekmektedir. Bu kapsamda Türkiye Cumhuriyeti uyruklu olma ve askerlikle bağı bulunmaktadır. KPSS şartlarının bulunmaması nedeniyle, belge sunmayan veya puanı olmayan tüm adaylar, değerlendirme aşamasında en az 70 puan almış olarak sınıflandırılacaktır. İki kat maaş verilecek olan memur alımında bir kat ücret 42.644 TL’dir. Bu kapsamda bir Yazılım Geliştirme Uzmanı, 1 Web Önyüz ve Mobil Uygulama Geliştirme Uzmanı, 1 Sistem Uzmanı alımı Aylık Brüt Sözleşmeli Ücretinin 2 Katı ücret verilecek kadrolar var. 

Sakarya Üniversitesi'ne Alım

Bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği ile diğer fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik mezunları başvuruda bulunabilir. Sakarya Üniversitesi memur alımı başvuruları 29 Nisan 2024 tarihine kadar kabul ediliyor. Başvuracak kişiler başvurularını Sakarya Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı Esentepe Kampüsü/SAKARYA adresine şahsen veya posta yoluyla iletebilirler.