Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Türk Telekom’da paranız kalmış olabilir! Herkese iade yapılıyor

Türkiye'nin en popüler özel bankalarından Akbank Türk Telekom, müşterilerine yönelik bir kampanya başlattığını duyurdu. Detaylar burada..

Yayın Tarihi: 14.05.2024 07:09
Güncelleme Tarihi: 14.05.2024 07:09

Türk Telekom’da paranız kalmış olabilir! Herkese iade yapılıyor

Akbank, müşterilerinin potansiyelini artırmaya yönelik kampanyaları sıklıkla yürüten bankalardan biridir. Akbank, Türk Telekom müşterileri için yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. Daha fazlasını haberlerde bulabilirsiniz..

Akbank'tan Türk Telekom müşterilerine Özel Kampanya

Akbank, Türk Telekom müşterileri için özel bir kampanya duyurusu yaptı. Türk Telekom kullanıcıları Akbank kampanyasına katılım göstererek 1.500 TL iade alabiliyor. Kampanya açıklamasının içeriğinde 3 ay sonra toplamda 1.500 TL'ye kadar nakit iade yapılacağı belirtiliyor.

Kampanya açıklaması Akbank tarafından yayımlandı. Türk Telekom müşterileri için 1.500 TL'ye kadar nakit iade yapılacak. Banka, Akbank'ın ilk cep telefonu müşterilerine "1040TURKTELEKOM" davet kodu kullanarak Türk Telekom'dan cep telefonu veya eve teslim için 3 ay boyunca toplam 1.500 TL veya ayda 500 TL ödeme yapacak. Çevrimiçi olarak ödenen siparişler otomatik ve nakit olarak ödenecek.

Akbank Türk Telekom'un kampanyası ile ilgili bilgi verdi ve şu ifadeleri kullandı:

Akbank'tan Türk Telekom müşterilerine Özel Kampanya

Akbank'ın yeni üyeleri, 18 Mart ile 31 Mayıs 2024 tarihlerinin arasında Akbank mobil uygulamasını indirerek "1040TURKTELEKOM" davet kodunu kullanarak ve "Akbank'a üye olmak istiyorum" butonunu tıklayarak başvuru yapabilecek. Ev telefonunuz veya internet üzerinden vadesiz hesabınızdan veya kredi kartınızdan ödeme yapabilirsiniz. Rehberinizin ücretini otomatik olarak ödemeniz halinde, aylık maksimum 500 TL'ye kadar olmak üzere toplamda 1.500 TL tutarında nakit iadesi alırsınız. 3 ay boyunca otomatik ödeme fatura tutarı üst limit olacaktır.

Kampanyadan sadece Akbank'a ilk defa kaydını yaptıran Türk Telekom mobil ve/veya özel internet müşterileri, Akbank mobil uygulamasından “1040TURKTELEKOM” davet koduyla yararlanabilirler. Akbank müşteri hizmetlerinden 18-80 yaş arasında olan kişiler yararlanabilir. Kampanya kapsamında kazanılan nakit ödüllerin telefonun cep telefonu olması halinde faturanın otomatik olarak ödendiği ayı takip ettiği ayın ilk 10 iş gününün içinde Akbank tarafından müşteriye ait TL cari hesabına aktarılacaktır.

Müşterilerimiz birden çok cep telefonu ya da internet faturasını Türk Telekom'dan otomatik olarak ödeyebileceklerdir ve toplam miktar dikkate alınacaktır.

1500 TL'YE KADAR İADE

Müşteriler kampanya boyunca ayda 500 TL'ye kadar olmak üzere toplam 1.500 TL nakit ödül alabilecek.

Kampanya çerçevesinde Türk Telekom cep telefonunun faturasına ya da ev internet faturasına 3. ayda otomatik ödeme talimatını veren müşterilerimize ilk otomatik fatura ödeme testi 1 Nisan 2024'te gerçekleştirilecek; Nisan ayıotomatik fatura ödemesi gerçekleştiren müşterilerle ilgili otomatik fatura ödeme testi 1 Mart 2024'te gerçekleştirilecek; Mayıs ayı otomatik fatura ödemesi gerçekleştiren müşterilerle ilgili otomatik fatura ödeme testi de 1 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek;

Mart ayı ödeme talimatları Nisan ayı ilk 10 (on) iş günü içerisinde,

Nisan ayı ödeme talimatı için Mayıs ayı ilk 10 (on) iş günü içinde,

Mayıs ayı ödeme emirleri Haziran ayı lk 10 (on) iş günü içinde TL cari hesaba aktarılacaktır. 

Nakit ödüller müşterinin mevcut TL hesabına ödenecektir. Cari hesabı olmayan ya da cari hesabı bulunmayan müşterilerimize herhangi bir bonus sunmayacağız. İlk ayın faturasına istinaden sipariş veren ve şartları sağlayan fakat daha sonra o ayın siparişini ve faturasını iptal edenlere kampanya süresi boyunca nakit ödül iadesi yapılmayacak.