Bist 100
10.173,42 1%
DOLAR
32,29 0,01%
EURO
34,97 0,37%
ALTIN
2.428,76 0,66%

Aile Bakanlığı personel alımı başvuruları açıldı! Bu bölümlerden mezun olana müjde

İş arayan adaylara müjde! Bakanlık personel alımları başladı! Tüm detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 28.04.2024 21:35
Güncelleme Tarihi: 28.04.2024 21:35

Aile Bakanlığı personel alımı başvuruları açıldı! Bu bölümlerden mezun olana müjde

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımları başladı! Başvuru şartları belli oldu! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BAKANLIK PERSONEL ALIMLARI

Kamu kurumlarında çalışmak isteyen adaylar yayımlanan ilanları da yakından takip ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alım duyurularını paylaştı. Bakanlık 18 farklı kadro için personel alımı yapacak. Başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nda yer alan şartları taşıması, üniversitelerin dört senelik Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olması, bu bölümler dışında Fen Edebiyat, Eğitim ve Eğitim Bilimleri Fakültelerinde yer alan bilgisayar ve teknoloji ile ilgili eğitim veren İstatistik, Matematik ve Fizik bölümlerinden mezun olunması, 

bakanlık personel alımları

yazılım, yazılım tasarımı, geliştirilmesi konusunda ücret tavan iki katını geçmeyenler için en az üç, diğer adaylar için en az beş sene tecrübeli olunması, erkek adayların askerlikle ilişiği olmaması şartlarının taşınması gerekiyor. Bu kapsamda Bakanlık bünyesine Yazılım Mimarı, Kurumsal Veri Mimarı, Kıdemli Yazılım Uzmanı, Kıdemli Sistem Uzmanı, Kıdemli Ağ Uzmanı, Kıdemli Siber Güvenlik Uzmanı, Kıdemli CBS Yazılım Uzmanı, Kıdemli Veritabanı Uzmanı, Kıdemli Devops Uzmanı, Kıdemli İş Analisti, İş Analisti, Yazılım Uzmanı, Devops Uzmanı, Sistem Uzmanı, CBS Yazılım Uzmanı, Bilgi Güvenliği Uzmanı, Ağ Uzmanı, Veri Merkezi Uzmanı alımı yapılacak. Bakanlık personel alımları için başvurular 24 Nisan ile 10 Mayıs tarihleri arasında e-Devlet sistemi üzerinden gerekli belgelerle birlikte online olarak yapılacak.