Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Çevre Bakanlığı personel alımı için son şans! Asgari ücretin 4 katı maaş fırsatı

Başvuru için son gün! Bakanlık personel alımları başladı! Tüm detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 04.05.2024 13:36
Güncelleme Tarihi: 04.05.2024 13:36

Çevre Bakanlığı personel alımı için son şans! Asgari ücretin 4 katı maaş fırsatı

Çevre Bakanlığı yeni personel alımlarını başlattı! Başvuru şartları tek tek açıklandı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BAKANLIK PERSONEL ALIMLARI

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan son duyuruya göre Bakanlık bünyesine personel alımı yapılacak. Başvurular 3 Mayıs tarihinde bitecek. Başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nda yer alan şartları taşıması, üniversitelerin dört senelik eğitim veren Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun olması veya Fen Edebiyat, Eğitim ve Eğitim Bilimleri, Bilgisayar ve Teknoloji bölümleri ve İstatistik, Matematik, Fizik bölümlerinden mezun olması, yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ya da büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçmeyenler için en az 3 sene, diğerleri için en az 5 sene deneyime sahip olunması, 

bakanlık bünyesine personel alımı

bilgisayar çevre birimleri donanımı ve ağ yönetimi güvenliği ile ilgili programlama dillerinden en az iki tanesini bilmesi şartlarını taşıması gerekiyor. Bakanlık bünyesine 3 Yazılım Takım Lideri ve Çözüm Mimarı, 1 Sistem Takım Lideri ve Çözüm Mimarı, 1 Kıdemli Veritabanı ve Veri Ambarı Uzmanı, 1 Kıdemli Java Yazılım Uzmanı, 3 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı, 2 Kıdemli Veri Uzmanı, 1 Kıdemli Sistem Uzmanı, 1 Kıdemli Ağ veya Siber Güvenlik Uzmanı, 1 Java Yazılım Uzmanı, 1 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı, 10 Yazılım Geliştirme Uzmanı, 1 Python Yazılım Geliştirme Uzmanı, 2 Veritabanı Uzmanı, 2 Sistem Uzmanı, 2 Sistem Uzmanı, 2 Ağ Uzmanı, 1 Siber Güvenlik Uzmanı, 3 Kıdemli İş Analisti, 2 Veri Uzmanı, 1 .NET Yazılım Geliştirme Uzmanı alınacak. Başvurular 16 Nisan ile 3 Mayıs tarihleri arasında e-Devlet sistemi üzerinden gerekli belgeler yüklenerek online olarak yapılabilecek.