Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Cemal Can kaş yapmak isterken göz çıkardı! Herkes yerlere yattı

2020 yılında Survivor’ın şampiyonu olan Cemal Can Seven son paylaşımı ile annesini ve sevenlerini korkuttu. İşte detaylar…

Yayın Tarihi: 17.05.2024 22:57
Güncelleme Tarihi: 17.05.2024 22:57

Cemal Can kaş yapmak isterken göz çıkardı! Herkes yerlere yattı

Survivor’dan sonra halkın sevgisini kazanan Cemal Can Seven yaptığı paylaşımlarla milyonları aşkın takipçiye ulaşan fenomenlerden oldu. Ama son yaptığı paylaşım annesini korkuttu. Detaylar haberimizde…

işçi

ANNECİĞİ PANİK: CEMAL CAN CANSEVEN BEBEK OYNATMAK İSTERKEN VAKUMLU OYUNCAĞIN KURBANI OLDU

Eski Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven, sosyal medyanın en ünlü isimlerinden biri haline geliyor. Fenomen haline gelen Canseven, bebekle oynarken alnına yapıştırdığı oyuncağın azizliğine uğradı. Alnında vakumlu oyuncaktan dolayı kocaman bir morluk varken her türlü tedaviyi denediği zamanlar takipçilerini güldürdü.

işçi

Survivor 2020 sezonunda düzenlenen Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında şampiyon olan Cemal Can Canseven, kısa sürede pek çok kişinin kalbini kazandı.

Yarışma sırasında doğal görünümüyle izleyenleri eğlendiren Cemal Can, Survivor 2022: All Star'a da katıldı. YouTube'da çektiği makyaj videolarıyla inanılmaz beğeni toplayan Danla Bilic'le olan dostluğu, "bize de nasip olur mu?" sorusunu sordurmaya devam ediyor.

Enerjisi ve yakışıklılığı sayesinde hayran kitlesini büyütürken şahit olduğumuz Cemal Can Canseven'in samimi davranışı, sosyal ağlardaki takipçileri tarafından takdirle karşılandı.

Son paylaşımlarıyla hayranlarını bir kez daha güldüren Cemal Can, bu sefer küçük bir jest yapmak için kolları sıvadı.

işçi

Bebeği oynatmak için alnına yapıştırdığı oyuncakla yarım saat boyunca bebeği oynattığını iddia eden eğlenceli fenomenin bebeği oynattığı anlar izleyenleri gülümsetti

Dakikalarca takılı kalan alnından vakumlu oyuncağı çıkardıktan sonra oldukça büyük bir süpriz ile karşılaşan Cemal Can, kocaman bir morlukla karşımıza çıktı.

işçi

Cemal Can'ın tek annesi Rukiye Hanım, oğlunun alnındaki morluğu görünce şaşırdı ve şöyle dedi: "benim güzel oğlum..." dedi.

Hemen morluklarına çözüm aramaya başladı ve dondurucudan çıkardığı kaşıkla alnına masaj yapmayı denedi.

İkinci olarak Cemal Can eczaneye giderek takipçilerinden morluğun geçmemesi durumunda önerilerini istedi.

işçi

Birkaç saat sonra bir durum güncellemesiyle ortaya çıktı. Bir türlü geçmeyen morluğu "Bir masum mor menekşe ağlıyor mu ne" sözleriyle morluğun geçmediğini takipçilerine gösterdi.

işçi

Tabii o da bu durumla karşı karşıya kalan tek kişinin kendisi olmadığını anlayınca sevincini takipçileriyle paylaştı.

Alnını en kısa sürede eski haline dönmesini diliyoruz sevgili Cemal Can...