Bist 100
10.744,09 0%
DOLAR
32,21 0,01%
EURO
35,06 0,12%
ALTIN
2.512,89 0,99%

Hande Erçel ve Hakan Sabancı, Macaristan’da sarayda aşk tatili yapıyor!

Hande Erçel ve Hakan Sabancı, dünyayı gezerken son durağı Macaristan oldu. Çift, Budapeşte’deki tarihi ve lüks bir sarayda konaklıyor.

Yayın Tarihi: 03.02.2024 11:32
Güncelleme Tarihi: 03.02.2024 11:32

Hande Erçel ve Hakan Sabancı, Macaristan’da sarayda aşk tatili yapıyor!

Hande Erçel ve Hakan Sabancı, Macaristan'da Saray Keyfi Yapıyor!

Hande Erçel ve Hakan Sabancı, aşklarını dünyanın dört bir yanında yaşamaya devam ediyor. Yaz mevsiminden bu yana pek çok ülkeyi gezen çift, son olarak Macaristan'ı tercih etti. Budapeşte'de bulunan eski bir imparatorluk sarayı olan Matild Palace'da kalan ikili, lüks ve konforlu bir tatilin tadını çıkarıyor.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı, Dünyayı Geziyor!

Genç iş insanı Hakan Sabancı ve oyuncu sevgilisi Hande Erçel, aşklarını gözler önüne sermekten çekinmiyor. 'Dünya kazan, biz kepçe' diyerek birçok ülke ve şehri ziyaret eden çift, Paris, Finlandiya, Danimarka, Milano, Floransa, Cannes, Portofino, Yunan adaları, New York ve Bali gibi popüler destinasyonlarda görüntülendi. Çiftin son durağı ise Macaristan oldu.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı, Macaristan’da sarayda aşk tatili yapıyor!

Hande Erçel ve Hakan Sabancı, Sarayda Kalıyor!

Hande Erçel ve Hakan Sabancı, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de tarihi bir saray olan Matild Palace'da konaklıyor. UNESCO tarafından koruma altına alınan beş yıldızlı saray, lüks ve tarihi bir atmosfer sunuyor. Çift, geceliği 2 bin 260 euro (74 bin 900 TL) olan en pahalı odayı seçti. Tatilleri için servet harcayan ikili, sarayın içinde ve dışında çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaştı.