Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Atatürk sahnesi yine ilgi gördü! Yorum yağmuru durmadı

Show TV’nin izlenme rekorları kıran fenomen dizisi Kızılcık Şerbetindeki o sahne büyük ses getirdi. İşte detaylar…

Yayın Tarihi: 17.05.2024 23:40
Güncelleme Tarihi: 17.05.2024 23:40

Atatürk sahnesi yine ilgi gördü! Yorum yağmuru durmadı

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen fenomen dizi Kızılcık Şerbeti o sahneyle yine alkış topladı. Detaylar haberimizde…

işçi

KIZILCIK ŞERBETİ'NDEKİ 'ATATÜRK' SAHNESİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI! O ANLARA YORUM YAĞDI

Başrollerini Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç'ın paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Oyuncu kadrosu ve temalarıyla büyük beğeni toplayan dizinin son bölümüne 'Atatürk' sahnesi damgasını vurdu. Evrim Alasya'nın canlandırdığı Kıvılcım karakterinin bu anlarına yorumlar yağdı.

Haftanın en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kızılcık Şerbeti, her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük beğeni toplayan diziye bu kez 'Atatürk' sahnesi damgasını vurdu. Evrim Alasya'nın canlandırdığı Kıvılcım karakterinin kanaldaki programı kapatılınca eşinin de başkanlığını yaptığı Ünal Holding'de çalışmaya başladı. Kıvılcım’ın bazı muhafazakarlarla çatışmaları başladı.

işçi

O SAHNEYE YORUM YAĞDI

Kıvılcım'ın Holding'deki odasına Atatürk portresi yerleştirmesi bir şirket çalışanı tarafından "aksesuar" olarak nitelendirilirken, Kıvılcım verdiği tepkiyle sosyal medyayı şok etti.

Kıvılcım "Aksesuar değil o. Her şirkette olması gereken bir portre. Ben buraya geçici geldim bir süre sonra çalışıp gideceğim ama o hep burada kalacak. Alışsanız iyi olur” dedi.

Dizideki bu anlar kısa sürede gündem oldu. Kızılcık Şerbet’inde bu sahneyle ilgili 'Diziyi izlemiyorum ama sırf şu sahne için tebrikler', 'Kıvılcım'dan razıyım ben', 'Atatürk sahneleri kırmızı çizgimiz' gibi yorumlar yapıldı.