Bist 100
9.915,62 2%
DOLAR
32,51 0,21%
EURO
34,9 0,4%
ALTIN
2.417,82 -0,36%

Acun Ilıcalı'dan MasterChef itirafı! Günler sonra mecburen açıkladı

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından olan MasterChef Türkiye All Stars’ın finalinden sonra Acun Ilıcalının bu itirafı gündem oldu. İşte detaylar…

Yayın Tarihi: 20.01.2024 21:28
Güncelleme Tarihi: 20.01.2024 21:28

Acun Ilıcalı'dan MasterChef itirafı! Günler sonra mecburen açıkladı

Uzun yıllardı soluksuz izlenen MasterChef All Star bu yılda en fazla izlenen programlardan birisiydi. Geçtiğimiz günlerde final yapan yarışmanın final gecesine katılan Acun Ilıcalı erkenden ayrılmıştı Ilıcalı o gece neden erkenden yarışmadan ayrıldığını itiraf etti. Detaylar haberimizde…

su

ACUN ILICALI'DAN MASTERCHEF İTİRAFI: "TAHMİN EDİYORUM…”

MasterChef Türkiye All Stars hakkında açıklama yapan Acun Ilıcalı, yarışmanın final etmesinin ardından itiraf etti. Herkesin merakla izlediği yarışma için final yemeği düzenleyen Ilıcalı konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde 22. Yılın Yıldızı Ödül Töreni'ne katılan Acun Ilıcalı, kendisine sorulan soruları yanıtlamaktan kendini alamadı. Survivor All-Stars programı için artık sık sık Dominik'i ziyaret eden Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda finale kalan MasterChef Türkiye All-Stars programını anlattı.

ÇOK RAHAT HİSSEDEMİYORLAR!

MasterChef Türkiye All-Star Programı şampiyonu Esra Tokelli'nin de katıldığı final yemeğine katılan Acun Ilıcalı, geceye ilişkin bir açıklama yaparak şunları ekledi:

"Vallahi güzel, yarışmacıların kurtlarını döktüğü bir geceydi. Ama benim yanımda çok dağılmıyorlar. O yüzden ben erken kaçtım ki, rahat etsinler. Şirket yemeklerinde de öyle yapıyorum çünkü. Normal, insanlar-çalışan kardeşlerimiz çok rahat hissedemiyorlar, burada da yarışmacılar tam dağılmaya meyillilerdi ama ben vardım. Ben oradan gidince tahmin ediyorum arka taraf coştu." İfadelerine yer verdi.