Bist 100
9.915,62 2%
DOLAR
32,45 -0,15%
EURO
34,83 -0,66%
ALTIN
2.427,5 0,14%

Kanal D'nin bomba dizisinden yıkan karar! Keşke final yapsaydı dedirtecek

Üç Kız Kardeş yayın günü değişti! İşte sebebi ve yeni yayın günü...

Yayın Tarihi: 11.02.2024 21:15
Güncelleme Tarihi: 11.02.2024 21:15

Kanal D'nin bomba dizisinden yıkan karar! Keşke final yapsaydı dedirtecek

Türk televizyonlarının iddialı yapımlarından biri olan "Üç Kız Kardeş" dizisi, üçüncü sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanırken, beklenmedik bir gelişme izleyicilere duyuruldu. Kanal D'den yapılan resmi açıklamaya göre, dizinin yayın günü değiştirildi.

Başrollerinde Berker Güven, Özgü Kaya, Reha Özcan gibi usta oyuncuların yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisi, yeni bölümleriyle cumartesi günleri ekrana gelecek. Yayın günündeki bu değişiklikle birlikte izleyiciler, 17 Şubat Cumartesi günleri saat 20.00'de dizinin heyecan dolu anlarını yaşayacaklar.

Yayın günü değişikliğinin duyurulmasının ardından dizinin takipçileri, yeni gelişmeleri merakla bekliyor. Yapılan açıklamada, önemli olayların yaşanacağı yeni bölüme dair kısa bir özet de paylaşıldı.

üç kız kardeş dizisi günü değişti

Son bölümde yaşanan gelişmelere göre; karakterlerden Somer ve Rüçhan, Özer'in kalp krizi geçirip hastaneye kaldırıldığı haberini alırlar. Somer, yaşananların sorumlusu olarak Adnan'ı görürken, Adnan ise Rüçhan'a oğlunu bulduğunu söyleyip şok edici bir mezarın varlığını açıklar. Bu gelişmeler, dizinin yeni bölümünde izleyicilere heyecanlı anlar yaşatacak gibi gözüküyor.

Üç Kız Kardeş'in yeni yayın günü olan 17 Şubat Cumartesi günü, dizinin sadık izleyicileri için bir buluşma noktası olacak. İzleyiciler, Türkan, Dönüş ve Derya'nın hikayesini izlemeye devam ederken, yeni bölümlerin getireceği sürprizlerle ekran başında soluklarını tutacaklar.