Bist 100
9.915,62 2%
DOLAR
32,45 -0,15%
EURO
34,83 -0,66%
ALTIN
2.427,5 0,14%

Yalı Çapkını'nda bomba ayrılık! Reytingler çakılınca bıraktı gitti

Yakın zamanda ismini 'NOW' şeklinde değiştirme yönünde bir hazırlık yapan FOX TV'nin yeni bir transfer gerçekleştirdiği öğrenildi. Star TV'nin Yalı Çapkını dizisinin oyuncularından birinin FOX TV'de yeni bir diziye transfer olduğu belirtildi.

Yayın Tarihi: 12.02.2024 08:28
Güncelleme Tarihi: 12.02.2024 08:28

Yalı Çapkını'nda bomba ayrılık! Reytingler çakılınca bıraktı gitti

Yakında adını NOW şeklinde değiştirecek olan FOX TV, yeni bir diziyle ses getirmeye hazırlanıyor. Transfer haberiyle gündeme gelen FOX'un yeni dizisinde Star TV'nin Yalı Çapkını dizisi oyuncularının da yer aldığı güçlü bir kadro olacak. Bu yeni gelişmenin ne olduğunu öğrenmek isteyenler ise transfer konusunu araştırmaya başladı.

Yalı Çapkını'nda bomba ayrılık

FOX TV'de yeni yayınlanmaya başlayan “Kirli Sepeti” adlı dizisi oyuncu kadrosunu genişletme yönünde bir karar aldı. Birsen Altıntaş'ın haberine göre. Med Yapım imzasını taşıyan dizisinin oyuncu kadrosuna iddialı isimler yavaş yavaş katılıyor. “Kirli Sepeti” adlı dizi pazar akşamları ekranlaara geliyor.

Yalı Çapkını'nda bomba ayrılık

Ece Erdek Koçoğlu'nun yönettiği diziye en son Furkan Palalı ile Erkan Sever katılırken, kadroya başarılı bir oyuncunun daha dahil edildiği öğrenildi. Son olarak Yalı Çapkını dizisinde izleyici karşısına çıkan Sevcan Yaşar, diziyle yeni bir sözleşme imzaladı. Sevcan Yaşar, Ece karakteri ile birlikte dizi kadrosuna katıldı. Güzel oyuncunun Furkan Palalı’nın canlandırdığı doktor Levent’in ayrıldıpı sevgilisi rolüyle seyirci karşısına çıkıyor.