Bist 100
10.158,63 0%
DOLAR
32,21 0,01%
EURO
35,24 0,1%
ALTIN
2.463,92 0,34%

Xiaomi'nin minik gövdeli Little Pudding şarj adaptörü büyük oynamaya aday!

Son günlerin konuşulan markalarından biri olan Xiaomi, bu sefer Little Pudding adını verdiği şarj adaptörüyle dikkatleri üzerine çekti.

Yayın Tarihi: 08.04.2024 13:33
Güncelleme Tarihi: 08.04.2024 13:33

Xiaomi'nin minik gövdeli Little Pudding şarj adaptörü büyük oynamaya aday!

Xiaomi tarafından üretilen ve yeni nesil şarj adaptörü olarak piyasaya sürülecek olan Little Pudding, son günlerin en çok konuşan cihazı olarak biliniyor. Alanında büyük bir değişiklik yapmak isteyen Xiaomi, ürettiği Little Pudding ile devrim yapmaya hazırlanıyor. Adından da anlaşılacağı gibi küçük boyutuyla tüm dikkatleri üzerine çeken bu ürün, küçük gövdesi sayesinde beklenmedik derecede büyük şarj desteği sunuyor.

Little Pudding şarj adaptörü, 120W'a kadar hızlı şarj imkanı sunuyor ve galyum nitrür malzemesi sayesinde diğer adaptörlere göre daha yüksek verim elde edebiliyor. İşte, bu konuya ilişkin önemli detaylar..

Xiaomi Little Pudding şarj adaptörünün özellikleri

Xiaomi'nin minik gövdeli Little Pudding şarj adaptörü

Little Pudding, Xiaomi tarafından kullanıcı ihtiyaçları dikkate alınarak geliştirildi ve oldukça kompakt, taşıması kolay bir tasarıma sahip. Boyutunun küçük olması nedeniyle tek porta sahip cihazın boyutları 34mm x 34mm x 53mm şeklinde belirtildi. Küçük boyutu ve 120W uyumluluğu nedeniyle gündem konusu haline gelen bu ürün, şimdiden birçok kullanıcının ilgisini çekmiş durumda.

Galyum nitrür adı verilen özel bir malzemeyle yüksek sıcaklıklarda da stabil şarj performansı sağlanıyor ve şarj edilen cihazların pil ömrünü etkilemiyor. Ayrıca, cihazın çok çeşitli güvenlik önlemlerini barındıracağı da söyleniyor.

Xiaomi Little Pudding, USB PD 3.0, QC 3.0 ile UFCS 1.0 gibi en yaygın kullanılan standartlarla tamamen uyumludur, çeşitli cihazları şarj edebilir ve Çin pazarında 28 dolara satışa sunulacak. Bu ürünün Türkiye'de ne zaman satışa sunulacağı ise merak konusu..