Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Promosyon savaşında son raunt! 24.350 TL ödemeyi o banka garantiledi

Özel sektör, belediye, kamu, üniversite, hastane derken bir çok sektörde promosyon ödemesi sağlanıyor. Belli sayıdan fazla çalışanı olan özel sektör de bankalar ile ihaleye girerek promosyon sürecini başlatabiliyor.

Yayın Tarihi: 15.05.2024 17:47
Güncelleme Tarihi: 15.05.2024 17:47

Promosyon savaşında son raunt! 24.350 TL ödemeyi o banka garantiledi

Emekli promosyon ödemeleri son yılların en çok merak edilen ve tutarı araştırılan konular arasında yer alıyor. Maaşları ceplerinde duramayan emekli emekli promosyonları ile eksiğini gediğini tamamlama hedefine ulaşmak için çalışırken, son dönemde çalışan promosyonları da merak ediliyor. Özel sektör, belediye, kamu, üniversite, hastane derken bir çok sektörde promosyon ödemesi sağlanıyor. Belli sayıdan fazla çalışanı olan özel sektör de bankalar ile ihaleye girerek promosyon sürecini başlatabiliyor.

BELEDİYE PROMOSYONLARI

Özellikle de belediye promosyonları öncülük edebilmesi adına öncülük sağlayabiliyor. Gerek emekli gerekse de çalışanlar için belirlenen kampanyalar ve ihaleler kapsamında Mayıs ayında da açıklamalar yapılmaya devam ediyor. 

tll

Mayıs promosyonları bir başka dedirten gelişmelerde adeta tutarlarda gözle görülen yükseliş dikkatleri üzerine topluyor. Belediyeler ile bankalar arasında düzenlenen ihaleler sonucunda çalışanın iştahını arttıracak cebini solduracak ödemelere imzalar atılabiliyor. Yeni bir belediye promosyon ihalesi geçtiğimiz günlerde açıklanırken, ilk maaşlarda ödenecek olduğu belirtilirken, 15 Mayıs yani bugün itibari ile ceplere gireceği tahmin ediliyor. Geçtiğimiz hafta Elbistan belediyesi ile bankalar arasında düzenlenen ihalede 24 bin 350 TL ile adı henüz belirtilmeyen bankanın kazanan banka olduğu belirtilirken, Mayıs ayındaki ihale ödemeleri hemen ilk maaşlarda ödeneceği belirtilmiş bulunuyor.

Merakla beklenen ihalenin sonucu Belediye Başkanı Erkan Gürbüz tarafından müjde mahiyetinde sunulurken, personelin mali durumunu iyileştirmek ve refahını artırmak adına atılan önemli bir adım olduğu sözlerine eklendi.