Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Yaza fit girmek için efsane tarif! 20 günde kendinizi baştan yaratacaksınız

Yaz gelirken herkese dert olan fazla kilolar için işin uzmanından bir tavsiye var! Yeni bir reçete hazırlayan Feridun Kunak, yoğurt kürü ile 20 günde kilo vermeye başlayabileceğinizi duyurdu. İşte mucize yoğurt kürü…

Yayın Tarihi: 15.05.2024 20:23
Güncelleme Tarihi: 15.05.2024 20:23

Yaza fit girmek için efsane tarif! 20 günde kendinizi baştan yaratacaksınız

Feridun Kunak, yoğurt kürü ile ev şartlarında hızla kilo verebileceğiniz bir reçete hazırladı! Bu kürle 20 günde fazla kilolardan kurtulabileceğinizi söyleyen Kunak yağ yakımını ve ödem atımını hızlandıran yoğurt kürü sayesinde herkesin hızla kilo vermeye başlayabileceğini aktarırken, kürün tarifini ve püf noktalarını da açıkladı. 

Yeşil çay ve benzeri doğal ürünlerle çeşitli detoks çayları ile bilinen Kunak, yeni bir paylaşımında kilo vermek isteyenler için yoğurt küründen bahsetti. Yoğurt kürünün hızlı bir şekilde yağ yakımını başlatabileceğini ifade eden Kunak, kısa sürede kilo vermek isteyenlere bu yoğurt kürünü önerdi. 

Mucize yoğurt kürünü uzun süre tokluk hissi verdiğine dikkat çeken Kunak, diyet sürecinde bu yoğurt kürünün rahatlıkla tüketilebileceğini ifade etti. Ayrıca yağ yakıp ödem attırmasının yanı sıra içerdiği protein ve besleyici içeriği sayesinde oldukça sağlıklı bir seçenek. 

yoğurt

Feridun Kunak yoğurt kürü nasıl yapılır? 

Feridun Kunak’ın reçetesini verdiği yoğurt kürü, gün boyu hem kalori yaktırır hem de tok tutar. Bu nedenle tüketildiği saatler çok önemli değildir. Protein içeriği ile diyet yapanları uzun süre tok tutacak yoğurt kürünün tarifi: 

  • 1 kase ev yoğurdu (Ev yoğurdu olması önemli, katkısız ürünler tüketmek diyetlerde oldukça faydalıdır) 
  • Yarım limon suyu 
  • 1 tatlı kaşığını geçmeyecek şekilde pul biber ya da tarçın 

Feridun Kunak yoğurt kürü nasıl hazırlanır? 

Bu kürü hazırlamak için önce yoğurdu bir kaseye alın. Üzerine yarın limonun suyunu döktükten sonra homojen oluncaya kadar karıştırın. Pul biber ya da tarçın ekleyerek tüketin. Midesi hassas olanlar pul biber yerine tarçını tercih ederek zorlanmadan tükete bilir. 20 gün boyunca kullanılacak olan bu kürle birlikte spor yapmak ve yediklerinize dikkat etmeniz kilo verme sürecinizi destekleyecektir.