Bist 100
9.915,62 2%
DOLAR
32,55 0,27%
EURO
34,93 0,48%
ALTIN
2.420,8 -0,23%

Özgür Özel'den Meral Akşener'e cevap: "Eski dosttan düşman olmaz"

Özgür Özel'in Meral Akşener'e verdiği yanıt ve Turgutlu mitingindeki konuşmalarıyla CHP'nin seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Emeklilere ve gençlere seslenen Özel, seçim öncesinde önemli mesajlar verdi.

Yayın Tarihi: 29.03.2024 21:21
Güncelleme Tarihi: 29.03.2024 21:21

Özgür Özel'den Meral Akşener'e cevap: "Eski dosttan düşman olmaz"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP Genel Başkanı Özgür Özel için kullandığı sözlere yanıt gecikmedi. Özel, "Bana abla mabla demeyin istemiyorum. Sizin bana vıcık vıcık riyakarlıkla abla demenizi istemiyorum" ifadeleri sonrası Akşener'den gelen "Cevabım iki kelime. Canı sağ olsun, ablamdır. Eski dosttan düşman olur mu?" açıklamasıyla polemiğe son noktayı koydu.

CHP Genel Başkanı Turgutlu'da Halkla Buluştu

Özgür Özel, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde halka hitap etti. Seçim çalışmaları kapsamında yapılan mitingde konuşan Özel, "Bugün Turgutlu’da büyük ailemin huzurundayım. Bir yerel seçim sürecindeyiz. Zorlu bir süreçteyiz. Kampanyanın son günü yarın. Bugünkü mitingimi 104. mitingimiz. Son mitingi yapacaksam son yer elbette memleketim olmalıydı, elbette Kasabamız olmalıydı" dedi.

Özel, Emeklilere ve Gençlere Seslendi

Özel, emeklilere ve gençlere de seslenerek, AK Parti iktidarının emeklilere yönelik politikalarını eleştirdi ve gençlerin umutlarını kaybetmemeleri gerektiğini vurguladı.

Turgutlu Belediye Başkanı Akın: "Nefret Söylemlerine Karşı Sevgi Tohumları Ekilmeli"

Turgutlu Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Çetin Akın, mitingde yaptığı konuşmada nefret söylemlerine karşı sevgi tohumlarının ekilmesi gerektiğini belirtti.