Bist 100
9.915,62 2%
DOLAR
32,45 -0,15%
EURO
34,83 -0,66%
ALTIN
2.427,5 0,14%

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği geçici olarak durduruldu: İşte nedeni

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Kandilli önlerinde seyreden SEA TURTLE isimli genel kargo gemisinin dümen arızası yaşaması sebebiyle İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiğinin geçici olarak çift yönlü olarak askıya alındığını duyurdu.

Yayın Tarihi: 29.03.2024 23:03
Güncelleme Tarihi: 29.03.2024 23:03

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği geçici olarak durduruldu: İşte nedeni

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Kandilli önlerinde SEA TURTLE isimli genel kargo gemisinde meydana gelen dümen arızası nedeniyle İstanbul Boğazı gemi trafiği çift yönlü ve geçici olarak durduruldu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İstanbul Boğazı gemi trafiği, Kandilli önlerinde SEA TURTLE isimli genel kargo gemisinin dümen arızası yaşaması nedeniyle; çift yönlü ve geçici olarak askıya alınmıştır. Arızanın giderilmesi için çalışmalar başlatılmış olup, gemi trafiğinin en kısa sürede yeniden başlatılması için gerekli tüm gayret gösterilmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz."

Gemi Trafiğinin Ne Zaman Yeniden Başlayacağı:

Açıklamada gemi trafiğinin ne zaman yeniden başlayacağına dair net bir bilgi verilmedi. Arızanın giderilmesi için çalışmaların devam ettiği ve gemi trafiğinin en kısa sürede yeniden başlatılması için gerekli tüm gayretin gösterildiği belirtildi.