Bist 100
9.915,62 2%
DOLAR
32,55 0,26%
EURO
34,96 0,47%
ALTIN
2.426,12 -0,01%

Epic Games bu hafta iki oyunu birden ücretsiz verecek

Epic Games her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Oyunseverler, bu hafta ücretsiz oyun olarak Call of the Wild: The Angler ile Invincible Presents: Atom Eve adlı oyunları yükleyebilirler.

Yayın Tarihi: 22.03.2024 14:22
Güncelleme Tarihi: 22.03.2024 14:22

Epic Games bu hafta iki oyunu birden ücretsiz verecek

İkinci büyük oyun sitesi olan Epic Games Store, haftalık ücretsiz oyun fırsatlarıyla kullanıcılarını memnun etmeye devam etmekte. Epic Games'in ücretsiz olarak oynanacak olan oyunları nihayet bu hafta yayınlandı. Ayrıca, önümüzdeki hafta çıkacak ücretsiz oyunlarında belli olduğu öğrenildi.

Epic Games Store Haftanın Ücretsiz Oyunları

Epic Games Store' da bu hafta Call of the Wild: The Angler ile Invincible Presents: Atom Eve adlı oyunlar ücretsiz olarak oyunseverlerin beğenisine sunuldu.

Call of the Wild: The Angler''ın balıkçılık temasına sahip açık dünya oyunu olduğu söylenebilir. Invincible Presents: Atom Eve ise tek oyuncunun oynadığı bir macera oyunudur. Oyunda Atom Eve'in hayatı keşfediyor ve farklı kararlar alıyorsunuz.

Epic Games bu hafta iki oyunu birden ücretsiz verecek

Her iki oyun da Epic Games Store'da 28 Mart 2024 saat 19.00'a (Türkiye saati) kadar ücretsiz olarak oynanabilecek. Bu, oyunları bu süre içerisinde satın alırsanız tamamen sizin olacağı anlamına gelir..

Epic Games ayrıca önümüzdeki hafta satışa sunulacak aşağıdaki ücretsiz oyunları da duyurdu. Aksiyon-macera oyunu olan Islets önümüzdeki hafta itibariyle satışa sunulacak.

Epic Games bu hafta iki oyunu birden ücretsiz verecek

Epic Games'te ücretsiz oyunlara nasıl sahip olabilirsiniz?

Öncelikle "https://store.epicgames.com/tr" bağlantısı üzerinden sayfayı ziyaret etmeniz gerekiyor. Satın almak istediğiniz oyuna tıklayın ve kütüphanenize eklemek için "Yükle"ye tıklayın. Ancak oyunu satın alabilmek için de Epic Games hesabınız ile giriş yapmanız gerekeceğini lütfen unutmayın.

21 Mart - 28 Mart 2024

Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunları

Call of the Wild: The Angler

Invincible Presents: Atom Eve