Bist 100
9.915,62 2%
DOLAR
32,52 0,24%
EURO
34,85 0,1%
ALTIN
2.426,48 0,1%

e-Devlet'ten başvuran emekliye tek seferlik 10.000 TL! 5 dakika sürmüyor

Kamu bankalarının emeklilere özel sunmuş olduğu 8 bin Türk Lirası ile 12 bin Türk Lirası arasında değişen tutarlarda promosyon başvuruları başladı. Bu önemli fırsattan yararlanmak isteyen emekliler için Garanti Bankası da harekete geçti. Garanti Bankası, 2024 yılı için emeklilere sağladığı promosyon tutarıyla dikkat çekiyor. İşte detaylar...

Yayın Tarihi: 29.03.2024 22:42
Güncelleme Tarihi: 29.03.2024 22:42

e-Devlet'ten başvuran emekliye tek seferlik 10.000 TL! 5 dakika sürmüyor

Son günlerde kamu bankalarının emeklilere yönelik sunduğu 8 bin Türk Lirası ile 12 bin Türk Lirası arasında değişen tutarlarda promosyon ödemeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasıyla gündeme geldi. Bu haberin ardından emekli vatandaşlar, farklı bankaların sunacağı promosyonları merakla araştırmaya başladılar.

Emeklilere yönelik sunulan promosyonlar, emekli maaşlarını üç sene boyunca aynı bankadan almaya taahhüt edenlere nakit olarak ödeniyor. Maaş alma ve çekme konularında herhangi bir kısıtlama olmaması durumunda, emekliler istedikleri banka aracılığıyla maaşlarını alabiliyorlar. Ancak maaşlarını taşımak isteyen emeklilerin, yeni bankalarına bildirimde bulunmaları gerekiyor. Bu bildirim işlemi için banka şubeleri veya e-Devlet üzerinden başvuru yapılabiliyor.

Bugün itibarıyla başvuruların alınmaya başlamasıyla birlikte, emeklilerin özellikle Garanti Bankası'nın sunduğu promosyonlar hakkında yoğun bir araştırma içerisine girdiği görülüyor. Garanti Bankası'nın emekli promosyonlarıyla ilgili detaylar, emekliler tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor.

İŞTE 10 BİN TÜRK LİRASIYA KADAR KAZANÇ FIRSATI!

Son günlerde kamu bankalarının emeklilere yönelik sunduğu 8 bin Türk Lirası ile 12 bin Türk Lirası arasında değişen tutarlarda promosyon ödemeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasıyla gündeme geldi. Bu haberin ardından emekli vatandaşlar,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kamu bankalarının emeklilere yönelik açıklamalarının ardından, milyonlarca emekli merakla banka promosyonlarını araştırıyor. Bu kapsamda dikkatleri üzerine çeken bankalardan biri olan Garanti BBVA, 2024 yılı için emeklilere özel bir promosyon paketi sunuyor.

Garanti BBVA, emekli maaşını kendilerinden alan müşterilere çeşitli avantajlar sunarak dikkat çekiyor. 31 Mart 2024 tarihine kadar geçerli olan bu promosyon kapsamında, emeklilere hoş geldin paketi olarak 8 bin 500 Türk Lirası'na kadar değerinde fırsatlar sunuluyor.

Emekli maaşını Garanti BBVA'dan alanlar, nakit promosyonun yanı sıra ek bonuslar da kazanma şansına sahipler. 7 bin 500 Türk Lirası'na varan nakit promosyona ek olarak, kredi kartı kullanımıyla yapılan 500 Türk Lirası harcamaya 1.000 Türk Lirası bonus veriliyor.

Ayrıca, Garanti BBVA Mobil üzerinden müşteri olan emeklilere ek fırsatlar sunuluyor. Mobil'den emekli maaş taşıma talimatı verenler, 500 Türk Lirası'na varan bonuslarla destekleniyor. Bu bonuslar, 1.500 Türk Lirası'na kadar ek promosyon avantajı sağlıyor, böylece toplam promosyon rakamı 10 bin Türk Lirası'na kadar ulaşabiliyor.

Garanti BBVA, emekli promosyonundan faydalanmak isteyen müşterilere çeşitli nakit promosyon tutarları sunuyor. 3 sene boyunca maaşlarını Garanti BBVA'dan almayı taahhüt eden emeklilere, maaşlarına göre değişen tutarlarda nakit promosyon ödemesi yapılıyor.

Başvurular 1 - 31 Mart 2024 tarihleri arasında alınacak ve bu süre zarfında maaşını 3 sene boyunca Garanti BBVA'dan almayı taahhüt eden emekliler, promosyon avantajlarından faydalanabilecekler. SSK veya Bağ-Kur'dan emekli olacakların SGK müdürlüklerine veya e-Devlet üzerinden Garanti BBVA'yı tercih etmeleri gerekiyor.

Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden şubeye gitmeden de banka müşterisi olunabiliyor, böylece işlemler daha hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Garanti BBVA, emeklilere sunduğu bu özel promosyonlarla maddi açıdan destek sağlamanın yanı sıra pratik bankacılık hizmetlerini de ön plana çıkarıyor.