Bist 100
10.276,88 0%
DOLAR
32,34 -0,07%
EURO
34,88 0,06%
ALTIN
2.378,64 -0,26%

Aile Bakanlığı'ndan müjde! Başvurular resmen başladı 11 Mayıs'a kadar devam ediyor

Son yıllarda destek ödemelerindeki kalem artışları ile sürekli takip edilen Aile Bakanlığı açıklamaları, son yapılan personel alımı için de yüzbinlerce birey tarafından takibe alınmış bulunuyor.

Yayın Tarihi: 25.04.2024 09:52
Güncelleme Tarihi: 25.04.2024 09:52

Aile Bakanlığı'ndan müjde! Başvurular resmen başladı 11 Mayıs'a kadar devam ediyor

Son yıllarda destek ödemelerindeki kalem artışları ile sürekli takip edilen Aile Bakanlığı açıklamaları, son yapılan personel alımı için de yüzbinlerce birey tarafından takibe alınmış bulunuyor. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada bünyesine katılacak 45 bilişim uzmanını arandığı belirtilmiş bulunuyor. Bu ilan, bilişim alanında kariyer yapmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. Peki bu pozisyonlara kimler başvurabilir ve hangi şartları taşımak gerekiyor?

AİLE BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın bilişim uzmanlığı pozisyonlarına başvurabilmek için aşağıdaki şartları taşımanız gerekiyor:

• En az lisans mezunu olmak

• .NET veya Java teknolojileriyle en az 5 yıl iş tecrübesine sahip olmak

• Büyük ölçekli kurumsal projelere deneyim sahibi olmak

• Yazılım mimarisi, tasarımı, geliştirme ve altyapı konularında bilgi ve beceri sahibi olmak

tll

Bilişim uzmanlığı pozisyonlarına başvuru tarihi bugün başlarken, 10 mayıs tarihine kadar devam edeceği belirtilmiş bulunuyor. https://www.turkiye.gov.tr/aile-ve-sosyal-hizmetler-kariyer-kapisi-kamu-ise-alim adresine girerek e-Devlet üzerinden veya Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden başvuru işlemleri tamamlanabiliyor

Başvuru sırasında istenilen belgelerin eksik olmaması gerekliliği mevcut iken, belge yüklemesi sonrasında onaya basmadan önce kontrol edilmesi gerekiyor. Başvuruların dijital ortamda kabul edileceğini belirten bakanlık, Posta yoluyla veya diğer şekillerde yapılan başvuruların kabul edilmeyeceğini belirtirken, Birden fazla pozisyona başvuru yapılmaması konusunda da uyarılarını yineledi. Bilişim alanında kendini geliştirmek ve kamu sektöründe önemli bir rol almak isteyen birey, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın bilişim uzmanlığı pozisyonlarına başvurması gerekiyor.. Son başvuru tarihi 10 Mayıs 2024'tür.