Bist 100
10.745,03 0%
DOLAR
32,22 0,04%
EURO
35,06 0,15%
ALTIN
2.517,38 1,17%

Yeni uygulamaya imza atıldı! Bundan sonra ulaşımlar sadece 1 TL

Yeni uygulamaya imza atıldığı duyuruldu. Ulaşım sadece 1 TL oldu. Uygulama başladı. Peki uygulama hangi şehirleri kapsıyor? İşte detaylar…

Yayın Tarihi: 09.05.2024 13:35
Güncelleme Tarihi: 09.05.2024 13:35

Yeni uygulamaya imza atıldı! Bundan sonra ulaşımlar sadece 1 TL

Toplu ulaşım ücretlerindeki hızlı yükseliş araç akaryakıt ve diğer giderler nedeniyle Türkiye genelinde ekonomik zorluklar yaşayanlar için sıkıntılı bir sürece işaret ediyor. Ancak sevindirici bir haber geldi. Ulaşım ücretlerinde yapılan indirim kararıyla binlerce kişiye bayram havası esti.

Muğla’dan Öğrencileri Sevindirecek Haber Geldi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras özellikle ekonomik sıkıntılarla mücadele eden öğrencileri sevindirecek bir duyuru yaptı. Yüksek enflasyonla başa çıkmak özellikle emekliler ve öğrenciler için zorlu bir süreç oluştururken Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım ücretlerindeki indirim kararı büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Yeni uygulamaya imza atıldı! Bundan sonra ulaşımlar sadece 1 TL

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde eğitim gören yaklaşık 25 bin öğrenci ulaşımın pahalı olduğunu dile getiriyordu. Ancak yerel seçimler öncesinde öğrencilere verdiği indirim sözünü yerine getiren Ahmet Aras öğrencilere bayram sevinci yaşattı.

Sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruyla öğrencilere müjdeli haberi veren Aras Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde Kötekli-Kampüs-Yeniköy-Turgutreis öğrenci yurtları bölgesindeki ring sefer ücretini 7 TL'den 1 TL'ye düşürdüklerini açıkladı. Bu adım öğrenciler arasında büyük bir memnuniyetle karşılandı ve bayram havası estirdi.

Başkan Ahmet Aras "Nisan ayındaki ilk UKOME toplantısında, Kötekli, Kampus, Yeniköy ve Turgutreis Öğrenci Yurtları bölgesindeki ring sefer ücretlerini öğrencilerimizin bütçelerine katkı sağlamak amacıyla bu zor ekonomik dönemde onlara bir destek olabilmek için 1 liraya düşürüyoruz. Bu adımın öğrencilerimize faydalı olmasını dilerim" şeklinde konuştu.