Yaşar Üniversitesi'nden çevre dostu yöntemlerle kırmızı-mor meyvelerden fonksiyonel gıda takviyesi

Yaşar Üniversitesi'nde geliştirilen çevre dostu yeşil ekstraksiyonla kırmızı-mor meyve özlerinden antioksidan zengini, çiğnenebilir bağışıklık destekleyici fonksiyonel gıda prototipi elde edildi.

Yaşar Üniversitesi'nde kırmızı-mor meyvelerden çevre dostu fonksiyonel gıda geliştirilmesi Antioksidan zengini kırmızı-mor meyveler, Yaşar Üniversitesi'nde yürütülen bir bilimsel çalışma ile çevre dostu teknolojiler kullanılarak bağışıklığı destekleyen fonksiyonel bir gıda takviyesine dönüştürüldü. Proje, sürdürülebilir yeşil ekstraksiyon teknolojileri ile elde edilen özütlerin,…
Sonraki Haber