Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Victor Nelsson'dan Napoli itirafı

Galatasaray'ın yıldız savunma oyuncusu Victor Nelsson, Danimarka basınında Bold'a röportaj verdi. Galatasaray'daki gollerinden bahseden ünlü oyuncu Napoli'nin transfere olan ilgisinden bahsetti..

Yayın Tarihi: 26.03.2024 13:04
Güncelleme Tarihi: 26.03.2024 13:04

Victor Nelsson'dan Napoli itirafı

Galatasaray'da son dönemlerde göstermiş olduğu performansla tüm dikkatleri üzerine toplayan Danimarkalı savunma oyuncusu Victor Nelsson, İngiliz basınına konuştu.

İşte, Nelsson'un röportajı:

"Yedek olmak zor bir durum. Bazı şeylerin doğru olmadığı anlaşılıyordu. Şimdi ilk 11'deyim, her şey yolunda ve mutluyum. Sanırım bunu kız arkadaşıma sorabilirsin. Zor bir dönemdi, gerçekten çok zordu. Bu, futbol ya da başka bir nedenden ötürü yedek kulübesinde oturmak zorunda kaldığım ne ilk ne de son sefer. Kariyerim boyunca bunu kesinlikle deneyimleyeceğim. Buradaki durum biraz farklı çünkü bu benimle kulüp arasında. Zor bir dönemdi."

"SÜPER KUPA İLE ŞAMPİYONLUĞA ODAKLANDIM"

Victor Nelsson'dan Napoli itirafı

“Milli takımdan döndüğümde mutlaka kazanmamız gereken şampiyonluk ve Süper Kupa bulunuyor. Bu yüzden buna odaklanacağım."

“MİLLİ TAKIM HER ZAMAN BÜYÜK”

"Milli takımda oynamak her zaman için harikadır. Forma için sıkı bir rekabet var, buna, takıma ve benim takımıma katılan Kasper Hjulmand da dahil. O başka birisini seçti, saygı duyuyorum.

Avrupa Şampiyonası maçlarında oynamak benim en büyük hedefim, ama şimdilerde benim için önemli değil. Artı, eğer bu konuyu çok fazla düşünmeye başlarsan öyle ya da böyle geri geleceğini düşünüyorum. Takımdaki herkesin Avrupa Şampiyonası'nda oynamak istediğini düşünüyorum ama bu her gün düşündüğüm bir şey değildir. Salı günü başka maç var ve ben bunu düşünüyorum. Kendi kulübümde yapacak yeterince işlerim var."

"ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

"Faroe Adaları'na karşı kimin oynayacağı bize bildirilmedi. Ama oynarsam elimden gelen oyunun en iyisini yapacağım."

NAPOLİ İDDİASI...

“İster ben olsun, ister diğer oyuncular olsun, pek çok dedikodunun olduğunu söyleyebilirim. Bunun sıkıcı bir yanıt olduğunu biliyorum fakat mümkün olduğu kadar bulunduğum yere odaklanmalıyım."