Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Türk Telekom hat sahipleri dikkat! Başvuranlar 1500 TL para iadesine hak kazanacak!

Türkiye’nin en çok tercih edilen özel bankaları arasında yer alan Akbank Türk Telekom müşterileri için kampanya başlattığını açıkladı. İşte detaylar…

Yayın Tarihi: 07.05.2024 00:48
Güncelleme Tarihi: 07.05.2024 00:48

Türk Telekom hat sahipleri dikkat! Başvuranlar 1500 TL para iadesine hak kazanacak!

Akbank müşterileri potansiyelini artırmak için sık sık kampanyalar düzenleyen bankaların başında geliyor. Akbank yeni kampanyasını Türk Telekom müşterilerine özel olarak yapacağını duyurdu. Detaylar haberimizde…

otomobil

AKBANK’TAN TÜRK TELEKOMLULARA KAMPANYA DUYURUSU: 1.500 TL İADE YAPILACAK!

Akbank, Türk Telekom müşterilerine özel bir kampanya duyurdu. Türk Telekom kullanıcıları, Akbank kampanyasına katılarak 1.500 TL para iadesi alabilecek. Kampanya açıklamasında 3 ay sonra toplam 1.500 TL'ye kadar para iadesi kazanacağınız belirtiliyor.

Akbank'tan kampanya açıklaması geldi. Türk Telekom müşterilerine 1.500 TL'ye kadar nakit iadesi yapılacak. Banka, 31 Mayıs'a kadar "1040TURKTELEKOM" davet kodunu kullanarak ilk kez Akbank mobil abonelerine, cep telefonlarını ve/veya evlerini Türk Telekom'dan teslim etmeleri durumunda 3 ay boyunca aylık 500 TL olmak üzere toplam 1.500 TL ödeme imkânı sunacak. İnternet üzerinden ödenen siparişlerin ödemesi otomatik olarak yapılır ve nakit olarak iade edilir.

AKBANK TÜRK TELEKOMLULARA KAMPANYA BAŞLATTI

Akbank Türk Telekom'un kampanyası hakkında bilgi vererek şunları söyledi:

Kampanyadan 18 Mart - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Akbank Mobil uygulamasını “1040TURKTELEKOM” davetiye koduyla indirip “Akbank'a üye olmak istiyorum” butonuna tıklayarak, yeni Akbanklılar Türk Telekom Sipariş ödemelerini kullanabilecekler. cari hesaplarından veya kredi kartından evdeki cep telefonu ve/veya internet aracılığıyla. Rehberin otomatik olarak ödenmesi durumunda aylık maksimum 500 TL olmak üzere toplam 1.500 TL nakit iadesi alırsınız. 3 ay, otomatik olarak ödenen fatura tutarı kadar.

Kampanyadan yalnızca Akbank'a ilk kez kayıt olan Türk Telekom mobil ve/veya konut İnternet müşterileri Akbank Mobil uygulaması üzerinden “1040TURKTELEKOM” davet kodunu kullanarak yararlanabilir.

Akbank Mobil müşteri hizmetleri olmak 18-80 yaş arası insanlar için değerlidir. Yani kampanyadan 18 ile 80 yaş arasındaki müşteriler faydalanabiliyor. Kampanyada kazanılan nakit ödüller, telefonun Türk Telekom cep telefonu ve/veya olması durumunda, otomatik fatura ödemelerinin yapıldığı ayı takip eden ayın ilk 10 (on) iş günü içerisinde Akbank tarafından müşterinin TL cari hesabına aktarılacaktır. veya ev interneti ödeme talebi yapılır ve fatura otomatik olarak ödenir.

Cari hesap veya kredi kartından otomatik olarak ödenen Türk Telekom faturalarında nakit iadesi ayda 500 TL'ye kadar, fatura tutarının 500 TL'yi aşması durumunda ayda 500 TL'ye kadar ve fatura tutarının 500 TL'den az olması durumunda ödenen fatura tutarı kadardır. 500 TL. Akbank tarafından müşterinin TL cari hesabına tahsis edilecektir.

Müşterilerimiz birden fazla ev cep telefonu ve/veya internet faturasını Türk Telekom'dan otomatik olarak ödeyebilecek olup, bu durumda ödenen toplam tutar dikkate alınacaktır.

1500 TL’YE KADAR İADE FIRSATI

Müşteriler kampanya süresi boyunca ayda 500 TL'ye, toplamda ise 1.500 TL'ye kadar nakit ödül alabilecekler.

Kampanya kapsamında, 3. ay içerisinde Türk Telekom cep telefonu faturası ve/veya ev internet faturası için otomatik ödeme talimatı veren müşterilerin otomatik fatura ödeme kontrollerinin ilk turu 1 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek; Nisan ayında otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilere yönelik ilk otomatik fatura ödeme kontrolü 1 Mart 2024'te gerçekleşecek; Mayıs ayında otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilere yönelik ilk otomatik fatura ödeme kontrolü 1 Haziran 2024'te gerçekleşecek;

18 Mart 2024 - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Akbank cep telefonu sahibi olan ve Türk Telekom ve/veya Ev İnternet'ten cep telefonu ödeme talimatı alan Akbank üyelerinin ödemeleri 18 Mart 2024 ile 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında cari hesaplarından veya kredi kartından otomatik olarak yapılacaktır. 31 Mayıs 2024. ilk son tarih. İlk otomatik ödeme talimatının tamamlanmasını takip eden ay içerisinde 10 iş günü içerisinde TL cari hesaba yatırılacaktır. Örneğin Mart ayında davet koduyla Akbank'a üye olan müşterilere para iadesi,

Mart ayında ödenen ödeme talimatlarında Nisan ayının ilk 10 (on) iş günü içinde,

Nisan ayında ödenen ödeme talimatlarında Mayıs ayının ilk 10 (on) iş günü içerisinde,

Mayıs ayında ödenen ödeme talimatları Haziran ayının ilk 10 (on) iş günü içerisinde TL cari hesabına aktarılacaktır.

Nakit ödüller müşterilerimizin mevcut TL hesaplarına ödenecektir. Cari hesabı olmayan veya cari hesabı olmayan müşterilerimize ödül vermeyeceğiz. İlk ay fatura üzerinden sipariş verip koşulları sağlayan ancak daha sonra siparişi ve ayın faturasını iptal eden müşterilerimize kampanya süresince nakit ödül iadesi yapılmayacaktır. İlk ödeme otomatik olarak yapılmamıştır.

Faturada sipariş iptal edilmediği sürece kampanya dönemi çerçevesinde takip eden aylarda kontrol devam edecektir. Belirli faturalara ilişkin otomatik ödeme talimatlarının iptal edilmesi veya manuel olarak ödenmesi (otomatik ödeme yapılmaması) durumunda, kampanya süresince nakit ödüllerin iadesi yapılmayacaktır.

Müşterilerimiz, Türk Telekom ev interneti ve cep telefonu faturası haricindeki diğer otomatik fatura ödeme talimatlarında bu kampanyadan yararlanamayacaklardır.

Mobil müşteri olduklarında kurye ile işlem yapacak olan müşterilerimiz, 30 Haziran 2024 tarihine kadar evrak işlemlerinin tamamlanması ve evrakların bankaya ulaşması halinde kampanyadan yararlanabileceklerdir. Kupon işlemleri 30 Haziran'dan sonra tamamlanacak olan müşterilerimiz kampanyadan yararlanamayacaktır.