Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Dolar biriktirenler ah vah edecek! O tarihte doların şirazesi kayacak

Piyasa açıklamaları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar kuru ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Geçer, dolar ile ilgili öyle şeyler söyledi ki duyan buz kesti. İşte o açıklamalar

Yayın Tarihi: 19.05.2024 08:40
Güncelleme Tarihi: 19.05.2024 08:40

Dolar biriktirenler ah vah edecek! O tarihte doların şirazesi kayacak

SELÇUK GEÇER’DEN BOMBA AÇIKLAMA… DOLAR KURU ALT ÜST…

Piyasa açıklamaları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar kuru ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Geçer, dolar ile ilgili öyle şeyler söyledi ki duyan buz kesti. İşte o açıklamalar….

para

Daha önceki açıklamalarında doların hızla tırmanacağını ifade eden Selçuk Geçer son açıklamaları ile herkesi şaşkına çevirdi. Bu son açıklamalarında ise Geçer dolar kurunun ciddi oranda düşeceğini belirtti. Geçer, doların değer kaybedeceğini açıklamasının ardından ise br çok kişi şok oldu. Geçer, ABD Merkez Bankası (Fed) politikalarının etkilerini değerlendirerek, dolar kurunda yaşanabilecek gelişmelere ilişkin öngörülerini paylaştı. Geçer, "50 TL'lik bir dolar kurundan bahsediyoruz. O ürünün gerçek değeri zamanla ortaya çıkar ve gerçek değerine ulaştığında büyük çalkantılar yaşanır" diyerek piyasada beklenmedik bir açıklamayla imza attı.

Bir çok yatırımcı dolar alıp almamayı düşünürken Geçer den gelen bu açıklamadan sonra piyasada sessizlik hakim oldu. Bu da doların hangi yönde seyir göstereceğini merak ettirdi. Özellikle dolar yatırımcısına dikkatli olması gerektiğini hatırlatan Geçer, "İşler karışıyor gibi görünüyor. Riskli işlerden uzak durun, sakin olun ve beklemeyi öğrenin" diyerek dikkatleri üzerine çekti.

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR