Bist 100
10.276,88 0%
DOLAR
32,34 -0,07%
EURO
34,88 0,06%
ALTIN
2.378,64 -0,26%

Telegram kullanıcıları dikkat! Artık bu özellikle kullanacaksınız

Son zamanlarda sıkça konuşulan Telegram, şimdi de yayınladığı son güncelleme ile dikkatleri üzerine çekti.

Yayın Tarihi: 11.03.2024 17:48
Güncelleme Tarihi: 11.03.2024 17:48

Telegram kullanıcıları dikkat! Artık bu özellikle kullanacaksınız

Telegram, güncellemesiyle kullanıcılarına bireysel hesaplarını kolayca işletme hesaplarına dönüştürme özelliği sunarak dikkatleri üzerine çekiyor. Pavel Durov'un açıklamasına göre, kullanıcılar artık profil bilgilerinde lokasyon, mesai saatleri gibi detayları paylaşabilecekler. Özellikle küçük işletme sahipleri için önem taşıyan bu güncelleme, diğer platformlarda ücretli olan kuruluş hesaplarına ücretsiz erişim imkanı sunuyor.

İşletme hesapları, müşterilere otomatik cevap verebilme yeteneğiyle dikkat çekiyor, bu da büyük bir zaman tasarrufu sağlarken, müşterilerin hızlı bir şekilde bilgiye ulaşmalarını sağlıyor. Ayrıca, işletme hesapları için metin renklendirme özelliği de eklenerek kullanıcıların iletişimini daha çekici hale getiriyor.

telegram

Güncellemeyle birlikte, Telegram'a yeni eklenen yapay zeka fonksiyonları müşterilere sorunlarını akıllı sohbet robotları aracılığıyla çözme imkanı sunacak. Bu gelişmeler, Telegram kullanıcıları arasında olumlu bir şekilde karşılanıyor ve uygulamanın kullanım sıklığının arttığı gözlemleniyor.

Pavel Durov'un yaptığı açıklamalara göre, güncellemenin önümüzdeki ay içinde platforma eklenmesi bekleniyor. WhatsApp Business gibi aylık 200 milyon aktif kullanıcıya sahip bir rakibe karşı rekabet etmek zor olsa da, Telegram'ın sunduğu bu yeni özelliklerin platformun çekiciliğini artırması bekleniyor.