Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Koştur koştur bankaya gidene doğalgaz faturası desteği! Yarın son buluyor

Doğalgaza önümüzdeki aylarda büyük bir zam yapılacağı konuşulurken bir de devlet desteğinin Mayıs ayı itibari ile son bulması ile birlikte vatandaş doğalgaz desteklerini yakından takip etmeye başladı.

Yayın Tarihi: 04.05.2024 23:35
Güncelleme Tarihi: 04.05.2024 23:35

Koştur koştur bankaya gidene doğalgaz faturası desteği! Yarın son buluyor

Doğalgaza önümüzdeki aylarda büyük bir zam yapılacağı konuşulurken bir de devlet desteğinin Mayıs ayı itibari ile son bulması ile birlikte vatandaş doğalgaz desteklerini yakından takip etmeye başladı. Dar gelirli bireye sağlanan desteklere istinaden bankalar tarafından da ek olarak düzenlenen kampanyalar mevcut. Özellikle de otomatik fatura talimatı veren müşteriye özel olarak sağlanan geri iadelerin dikkat çektiği şu günlerde Denizbank tarafından sunulan imkan da dikkat çekiyor. Bir süredir devam eden Denizbank kampanyası yarın sona erecek iken, son başvurular ile alakalı uyarı yapılmış bulunuyor. 

DENİZBANK DOĞALGAZ FATURASI KAMPANYASI

Denizbank, İGDAŞ'tan veya web sitesinden ödeme yapan müşterilerine özel bir fırsat sunuyor: Ücretsiz 3 taksit imkanının sunulduğu kampanyanın yarın sona ereceği belirtildi. Kampanyadan DenizKartı veya MobilDeniz uygulaması kullanan tüm bireysel kredi kartı sahiplerinin faydalanabileceği açıklanırken, Net Kart ve BONUS Business Kartların kampanya kapsamı dışında kalacağı belirtildi.

tll

GAZ yazıp 3280'e SMS göndererek kampanyaya kayıt sağlanabilmekteyken, bankanın mobil uygulaması üzerinden de katılım gerçekleştirilmektedir. DenizKartı veya MobilDeniz uygulamasına giriş yapıp doğalgaz faturasını ödeyip akabinde de taksit için yukarıda bahsi geçen işlemleri tamamlayan müşteri ücretsiz 3 taksit imkanından yararlanabilecek. 

Taksitlendirme işlemi ödemeden bir gün sonra gerçekleşecek iken işlem tarihi ile ekstre kesim tarihi aynı olduğunda taksitlendirme işlemi  tamamlanamayacaktır. Denizbank'ın doğalgaz faturası ödeme kolaylığı sunan kampanyasına son katılım tarihi yarın sona erecek iken kampanyadan faydalanmak isteyenlerin acilen başvuru yapmaları önemlidir