Bist 100
9.915,62 2%
DOLAR
32,56 0,26%
EURO
34,96 0,44%
ALTIN
2.429,55 0,13%

Telefonu olan herkese tek başvuruyla 1500 TL para iadesi!

Akbank ve Türk Telekom ortaklığı kapsamında hazırlanan bir kampanyanın duyurusu yapıldı. Kampanyada, belirlenen şartları sağlayan müşteriler için 1.500 TL'ye kadar nakit iade ödemesi imkanı sunulacak.

Yayın Tarihi: 30.03.2024 08:29
Güncelleme Tarihi: 30.03.2024 08:29

Telefonu olan herkese tek başvuruyla 1500 TL para iadesi!

Akbank'ın sponsor olduğu kampanyanın detayları açıklandı. Akbank Mobil uygulamasını "1040TURKTELEKOM" davet kodunu kullanarak indirip Akbank müşterisi olduğunuzda, Türk Telekom mobil ve/veya internet fatura talimatlarınız otomatik ödendiğinde her ay 500 TL'ye kadar para iadesi kazanabilirsiniz. Kampanyanın 31 Mayıs 2024'e kadar süreceği belirtiliyor.

Nakit İade Tutarı ve Şartları

Akbank müşterilerinin mobil uygulama üzerinden “1040TURKTELEKOM” davet kodunu kullanarak müşteri olmaları, daha sonrasında da Türk Telekom faturalarının talimatlarını otomatik olarak ödemeleri halinde alacakları nakit iade tutarı belirlendi. Kampanyadan yararlanabilmek için müşterilerin belirli bir yaş grubuna ait olması ve promosyon şartlarına uyması gerektiği vurgulandı.

Telefonu olan herkese tek başvuruyla 1500 TL para iadesi!

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin fatura siparişlerini belirli bir süre içerisinde teslim etmeleri ve ödemeleri gerektiği belirtiliyor. Bu ödemelerin ardından iade tutarı nakit olarak hesabınıza aktarılacaktır. Kampanyanın belirli aylarda geçerli olduğu, bu aylarda verilmiş olan talimatların değerlendirileceği de belirtildi.

Müşterilerin promosyon hüküm ve koşullarını dikkatle incelemesi ve belirlenen şartlara uygun hareket etmesi gerektiği vurgulanan açıklamada, kampanyayı sonlandırma veya değiştirme hakkının saklı olduğunu ve müşterilerin bunu dikkate alması gerektiği de aktarıldı.

Kampanya Dönemi Takvimi

Kampanyanın belirli bir tarih aralığında geçerli olacağı ve bu süre içerisinde verilmiş olan talimatların değerlendirileceği açıklandı. Ayrıca iade tutarının müşteri hesabına nakden aktarılacağı tarihler belirlenerek bu tarihlerin önemi vurgulanmaktadır.

Kampanyadan sağlanan müşteri memnuniyetinin önemi vurgulanarak kampanyanın başarılı olması umuldu. Müşterilere kampanya süresince herhangi bir sorunla karşılaşmaları halinde Akbank ve Türk Telekom müşteri hizmetlerine ulaşabilecekleri bilgisi de verildi.