Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,22 0,03%
EURO
35,43 0,35%
ALTIN
2.501,55 0,54%

Kübra dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri: Netflix dizisi Kübra kim kimdir?

Netflix’in merakla beklenen dizisi Kübra, bugün saat 14.00’te izleyiciyle buluşuyor. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında merak edilenler haberimizde.

Yayın Tarihi: 18.01.2024 17:46
Güncelleme Tarihi: 18.01.2024 17:46

Kübra dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri: Netflix dizisi Kübra kim kimdir?

Netflix, Türk izleyicilerine yeni bir dizi sunuyor: Kübra. Dizi, bugün saat 14.00’te yayınlanmaya başlayacak. 8 bölümden oluşacak olan dizi, sadece Netflix’te izlenebilecek. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu ise şöyle:

Kübra Dizisinin Konusu

Kübra, Afşin Kum’un aynı isme sahip romanından uyarlanan bir dizidir. Dizi, kendi halinde genç ve mütevazı bir adam olan Gökhan’ın, telefonuna birtakım gizemli mesajların gelmesi sonucu hayatının değişmesini ve kendini beklemediği olayların içinde bulmasını konu alıyor. Gökhan, üyesi olduğu sanal bir uygulamada, Kübra isimli hesaptan gelen bir mesajla değişmeye başlar: “Sen farklısın!” Gökhan, başta önemsemediği bu mesajın ne anlama geldiğini de kendisine attığı mesajlarla ona kimsenin bilmediği, beklenmedik olaylar hakkında birtakım bilgi ve uyarılar veren Kübra’nın kim olduğunu da zamanla anlar. Gökhan’ın bu gerçeği kabullenmesi onu zorlu bir yolculuğa çıkarmış olur. Bu yolculukta Gökhan’ın destekçileri kadar düşmanları da olacaktır. Ve Gökhan kendini “karanlık ve aydınlığın savaşı” olarak gördüğü bir çatışmanın tarafı olarak bulacaktır.

Kübra Dizisinin Oyuncu Kadrosu: Kim hangi Karakter

kübra

Dizinin başrolünde, Netflix’in birçok dizisinde yer almış başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy var. Ulusoy, dizide Gökhan karakterini canlandırıyor. Gökhan’ın hayatının aşkı Merve’yi ise Aslıhan Malbora oynuyor. Gökhan’ın en yakın arkadaşı Gülcan’ı ise Ahsen Eroğlu hayat veriyor. Dizinin diğer önemli oyuncuları ise şunlar:

Nazan Kesal: Gökhan’ın annesi Dilek’i oynuyor.

Cihan Talay: Gökhan’ın ustası Salih’i oynuyor.

Aytek Şayan: Gökhan’ın rakibi Serhat’ı oynuyor.

Ahmet Mümtaz Taylan: Gökhan’ın akıl hocası Profesör’ü oynuyor.

Erdem Şenocak: Gökhan’ın düşmanı Reis’i oynuyor.

Kübra dizisi uyarlama mı, hangi kitaptan uyarlama?

Kübra dizisi, Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlamadır.

Kübra dizisi kaç bölüm, ne zaman bitecek?

Kübra dizisi, 8 bölümden oluşacak ve 1. sezonu ile sadece Netflix’te yayınlanacak. Dizinin ne zaman biteceği henüz belli değil.

Kübra dizisi nerede çekiliyor, hangi şehirde geçiyor?

Kübra dizisi, İstanbul’un arka mahallelerinin birinde geçiyor ve burada çekiliyor.

Kübra dizisi nasıl izlenir, ücretsiz izlenebilir mi?

Kübra dizisi, sadece Netflix’te izlenebilir. Netflix üyeliği olanlar diziyi izleyebilir. Ücretsiz izlemek için Netflix’in 30 günlük deneme süresinden yararlanabilirsiniz.