Bist 100
10.085,91 0%
DOLAR
32,38 -0,13%
EURO
34,77 -0,11%
ALTIN
2.398,6 -1%

Kardeşlerim'in Doruk'u Onur Seyit Yaran'ın yeni dizi projesi belli oldu! İşte detayları

Onur Seyit Yaran, zengin bir ailenin oğlu olan Taylan rolüyle “Yan Oda” dizisinde Şevval Sam ve Caner Cindoruk ile başrolü paylaşıyor.

Yayın Tarihi: 29.01.2024 19:16
Güncelleme Tarihi: 29.01.2024 19:17

Kardeşlerim'in Doruk'u Onur Seyit Yaran'ın yeni dizi projesi belli oldu! İşte detayları

Onur Seyit Yaran “Yan Oda”da

Genç neslin sevilen oyuncusu Onur Seyit Yaran, uzun bir aradan sonra “Yan Oda” dizisiyle ekranlara geri dönüyor.

Onur Seyit Yaran’ın yeni rolü

Birsen Altuntaş'ın duyurduğuna göre, Onur Seyit Yaran, 2024 yılının en çok konuşulacak dizilerinden biri olması beklenen “Yan Oda”nın kadrosuna katıldı. OGM Pictures yapımı olan dizide, zengin ve ünlü bir ailenin oğlu olan Taylan Alabey karakterini canlandıracak. Genç oyuncu, senaryoyu çok sevdiğini ve yarın ilk okuma provasına katılacağını söyledi. Onur Seyit Yaran, dizide Şelale rolünde Derya Pınar Ak ile başrolü paylaşacak.

“Yan Oda”nın konusu

Dizinin yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın, senaristliğini ise Barış Günger’in üstlendiği “Yan Oda”, 1 Şubat’ta çekimlere başlayacak. Dizinin hikayesi, iş adamı Fikret (Caner Cindoruk) ile tanınmış sunucu Verda Yaldız’ın (Şevval Sam) beklenmedik bir şekilde evlenmesiyle başlıyor. Bu evlilik, magazin dünyasında büyük yankı uyandırırken, her iki tarafın aileleri de şok olur. Fikret Alabey, Verda’nın ailesini de kendi malikanesine yerleştirir. Bu durum, yan odalarda yaşayan Taylan ve Şelale için hem zorluklar hem de maceralar getirir. Dizinin sürpriz karakteri ise Verda’nın annesi Cevale, usta oyuncu Melek Baykal tarafından canlandırılacak.