Bist 100
10.045,74 0%
DOLAR
32,38 -0,13%
EURO
34,6 -0,6%
ALTIN
2.375,77 -1,94%

Deha Dizisinin Oyuncu Kadrosu Açıklandı: Aras Bulut İynemli’nin Ailesi Kim?

Matematik dehası Devran’ın babasıyla olan sorunlarını anlatan Deha dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Aras Bulut İynemli, Zuhal Gencer, Çağan Efe Ak ve Eylül Ersöz dizide rol alacak.

Yayın Tarihi: 31.01.2024 10:06
Güncelleme Tarihi: 31.01.2024 10:06

Deha Dizisinin Oyuncu Kadrosu Açıklandı: Aras Bulut İynemli’nin Ailesi Kim?

Deha, ShowTV’de Yakında Başlıyor

Matematikte dâhi olan ancak babasıyla sorunları olan Devran’ın hikâyesini anlatan Deha dizisinin oyuncuları duyuruldu. Dizinin başrolünde Aras Bulut İynemli var. Devran’ın annesi ve ikizleri ise Zuhal Gencer, Çağan Efe Ak ve Eylül Ersöz tarafından canlandırılacak.

Aras Bulut İynemli’nin Rol Aldığı Deha Dizisi Hakkında Bilgiler

Deha, ShowTV’de izleyiciyle buluşacak yeni bir dizi. Dizinin yönetmen koltuğunda Umut Aral oturuyor. Senaryosunu ise Damla Serim yazıyor. Dizinin konusu, matematikte üstün bir zekâya sahip olan Devran’ın babasıyla yaşadığı sorunları ve hayatını nasıl değiştireceğini anlatıyor.

Deha Dizisinde Aras Bulut İynemli’nin Ailesi Kim?

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizide Devran karakterini oynayan Aras Bulut İynemli’nin aile üyeleri de belli oldu. Devran’ın annesi Gülce’yi Zuhal Gencer, ikiz kardeşleri Boran ve Ceylan’ı ise Çağan Efe Ak ve Eylül Ersöz oynayacak. Çağan Efe Ak, daha önce de Aras Bulut İynemli ile İçerde dizisinde birlikte rol almıştı. Eylül Ersöz ise ilk defa bir dizide kamera karşısına geçecek.

Deha Dizisinin Oyuncu Kadrosu Açıklandı: Aras Bulut İynemli’nin Ailesi Kim?