Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,22 0,02%
EURO
35,28 0,29%
ALTIN
2.496,24 0,32%

Gaddar Dizisi Zafer Kimdir? Erdal Yıldız Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Hangi Dizilerde Oynadı?

FOX’un yeni dizisi “Gaddar”, izleyicileri ekran başına kilitleyecek bir hikaye sunuyor. Dizide Çağatay Ulusoy’un canlandırdığı Gökhan’ın karşısına çıkan Zafer Bora, dizinin en gizemli ve tehlikeli karakterlerinden biri. Peki, Zafer Bora kimdir? Onu canlandıran Erdal Yıldız’ın hayatı nasıldır? İşte merak edilenler…

Yayın Tarihi: 19.01.2024 12:27
Güncelleme Tarihi: 19.01.2024 12:32

Gaddar Dizisi Zafer Kimdir? Erdal Yıldız Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Hangi Dizilerde Oynadı?

 Gaddar Dizisi Zafer Bora'yı Kim Oynuyor, Gerçek İsmi ne? Gaddar Zafer Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli Evli mi?

FOX TV’nin yeni dizisi Gaddar, 19 Ocak Cuma günü ilk bölümüyle izleyiciyle. Ay Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Hürer Ebeoğlu kaleme alıyor. Dizinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Onur Saylak, Sümeyye Aydoğan, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Fatih Berk Şahin, Neslihan Yeldan gibi isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Zafer Bora karakterine  Erdal Yıldız hayat veriyor..

gaddar

“Gaddar” Dizisinin Karanlık İsimlerinden Zafer Bora Karakteri Erdal Yıldız Kimdir? 

Erdal Yıldız, "Gaddar" dizisinde "Zafer Bora" karakterini canlandırarak, sabıkası kabarık ve karanlık bir karaktere hayat verecek. Yıldız'ın, dizinin ilk üç nefes kesici bölümünde önemli olaylara konuk olacağı belirtiliyor.

Erdal Yıldız’ın Hayatı Erdal Yıldız’ın Hayatı

Zafer Bora karakterine hayat veren Erdal Yıldız ise, Almanya’da yaşayan ve uluslararası projelerde rol alan başarılı bir oyuncu. 1969 yılında Ankara’da doğan Yıldız, 1991 yılında Almanya’ya taşındı. Burada tiyatro eğitimi aldı ve çeşitli tiyatro oyunlarında yer aldı. 1998 yılında ise sinema ve televizyon dünyasına adım attı. Almanya ve Türkiye’de birçok film ve dizide rol alan Yıldız, son olarak Netflix’in “İyi Adamın 10 Günü” ve “Kötü Adamın 10 Günü” filmlerinde Abi rolüyle beğeni toplamıştı. Yıldız, aynı zamanda bir senarist ve yönetmen. 2016 yılında yazıp yönettiği “Kardeşim Benim” filmi, 23. Uluslararası Adana Film Festivali’nde En İyi Film ödülünü kazanmıştı.