Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Faizsiz kredi mucizesi tam gaz devam! Bu bankalar 20.000 TL'ye kadar kredi veriyor!

Maddi olarak zor bir dönemden geçtiğimiz bu zamanlarda bankalardan kredi haberleri ardı ardına geliyor. Bu Bankalar kredi çekecek olan vatandaşlar için müjdeyi verdi. İşte haberin detayları…

Yayın Tarihi: 08.05.2024 07:37
Güncelleme Tarihi: 08.05.2024 07:37

Faizsiz kredi mucizesi tam gaz devam! Bu bankalar 20.000 TL'ye kadar kredi veriyor!

Kredi kullanmak isteyen vatandaşlara o bankadan bir duyuru yapıldı. Bu bankaların yaptığı düşük faizli kampanyadan faydalanmak isteyenler eliniz çabuk tutun. Detaylar haberimizde…

otomobil

FAİZSİZ KREDİLERDE TAKSİT TABLOSU ÇIKTI! BORCU OLANA 20 BİN TL TRİNK HESAPTA! MAYIS ÖDEME LİSTESİ; GARANTİ, FİNANSBANK, ING, AKBANK...

Mayıs ayından bu yana bankaların açıkladığı faizsiz kredi kampanyaları birçok kişinin ilgi odağı haline geldi. Bankaların birçok farklı teşvikle müşteri çekme yarışında yarıştığı bu dönemde insanlar ihtiyaçlarına en uygun krediyi bulma fırsatını değerlendirmeye çalışıyor. Bu kampanyalar özellikle satın alma hacmi büyük olan, acil likidite ihtiyacı olan ve yatırım projesi olan bireyler için oldukça cazip fırsatlar sunuyor.

Türkiye’de bankalar, mayıs ayından itibaren faizsiz kredi kampanyalarını güncelleyerek halka finansal destek sağlıyor. Bu kampanyalar, küçük nakit ihtiyacını karşılamak isteyenler için yeni ve mevcut müşterileri hedef alıyor. Faizsiz kredi tutarı bazı bankalarda 25.000 TL’ye kadar çıkmaktadır.

KREDİ BAŞVURUSU: İNTERNET ÜZERİNDEN KOLAYCA YAPILABİLİR

Bu kampanyalardan yararlanmak isteyen kişiler online olarak kolaylıkla kayıt yaptırabilirler. Başvuru süreci genellikle bankanın internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden yapılmaktadır.

Müşteriler hesap açarak veya kredi kartı başvurusu yaparak diledikleri krediyi veya nakit avansı kullanabilmektedir.

KREDİNİN HESABA GEÇİŞ SÜRECİ: ANINDA ONAY VE TRANSFER

Banka başvuruları hızlı bir şekilde onaylıyor. Onaylandıktan sonra kredi tutarı doğrudan müşterinin hesabına aktarılacaktır. Bu, acil nakit akışı ihtiyaçlarının anında karşılanabilmesini sağlar.

KREDİ NOTUNUN ÖNEMİ: KREDİ VERİLİRKEN DİKKATE ALINAN BİR FAKTÖR

Bankalar kredi verirken müşterilerinin kredi puanlarını dikkatle değerlendiriyor.

Faizsiz kredi veya nakit avans alabilmeniz için kredi notunuzun uygun olması gerekmektedir. Bu, bankanın risk yönetimi stratejisinin bir parçasıdır.

MAYIS AYI FAİZSİZ KREDİ KAMPANYALARI: BANKA BANKA İNCELEME

ALBARAKA: Yeni müşterilere 15.000 TL'ye kadar faizsiz kredi imkânı.

AKBANK: Mayıs ayında yeni müşterilere 20.000 TL'ye kadar %0 faizli kredi imkânı sunuluyor. ENPARA: Yeni müşterilere %0 faizle 10.000 TL kredi imkanı.

ON DİJİTAL BANKACILIK (BURGAN BANK): 10.000 TL'ye kadar %0 faizli ihtiyaç kredisi.

 ING: Turuncu Ekstra programına katılırken faizsiz borçlanma olanağı.

GARANTİ BBVA: 20.000 TL'ye kadar faizsiz kredi kampanyası.

TÜRKİYE İŞ BANKASI: 25.000 TL'ye kadar faizsiz nakit avans imkanı. QNB Finansbank: 10.000 TL'ye kadar %0 faizle kredi fırsatı.

Bu kampanyalar Mayıs ayında maddi ihtiyacı olanlar için cazip seçenekler sunuyor.