Bist 100
10.082,77 1%
DOLAR
32,38 -0,2%
EURO
34,81 0,12%
ALTIN
2.427,14 0,03%

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda para sayma görüntüleri soruşturması: Kaftancıoğlu 'Şüpheli' sıfatıyla ifadeye çağrıldı

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntüleriyle ilgili soruşturma devam ediyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, CHP eski İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı

Yayın Tarihi: 19.03.2024 00:08
Güncelleme Tarihi: 19.03.2024 00:08

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda para sayma görüntüleri soruşturması: Kaftancıoğlu 'Şüpheli' sıfatıyla ifadeye çağrıldı

Sosyal medyada dolaşan ve CHP İstanbul İl Başkanlığı'na ait olduğu iddia edilen para sayma videolarıyla ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında, CHP'nin eski İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 'şüpheli' sıfatıyla savcılığa ifadeye çağrıldı.

İddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin olarak devam eden soruşturmanın detayları şöyle: İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, iddia edilen para sayma videolarının gerçekliğini ortaya çıkarmak ve olası suç unsurlarını tespit etmek amacıyla re'sen soruşturma başlattı.

Soruşturma sürecinde, şüpheli konumunda olan Ali Rıza Braka'nın ifadesinde, söz konusu sürecin o dönem CHP adına yöneticiliğini yapan Canan Kaftancıoğlu tarafından yürütüldüğünü belirtmesi üzerine, Kaftancıoğlu da 'şüpheli' sıfatıyla ifadeye çağrıldı. Bu gelişme, soruşturmanın derinleştiğini ve ilerleyen süreçte daha fazla detayın ortaya çıkabileceğini göstermektedir.