Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Bu otomobilden daha ucuzu yok! Sadece 450 bin TL'ye elektrikli sıfır otomobil!

Bu kadar hayat pahalılığının arasında otomobil almak neredeyse hayal olmuşken, araç sahibi olmak isteyen vatandaşın yüzünü güldürecek bir haber geldi. İşte haberin detayları…

Yayın Tarihi: 05.05.2024 08:34
Güncelleme Tarihi: 05.05.2024 08:34

Bu otomobilden daha ucuzu yok! Sadece 450 bin TL'ye elektrikli sıfır otomobil!

Otomobil sahibi olmak isteyenlerin ilgisini çekecek bir haber geldi. Otomobil almak isteyen ama bütçesine uygun olan araç bulamayanlara müjde, hayalleri gerçek olacak .İşte detaylar…

kargo

EN UCUZ SIFIR ARAÇ! UCUZUN UCUZU PEYNİR EKMEK GİBİ SATACAK ELEKTRİKLİ ARABA 450 BİN TL’YE SATIŞTA

En ucuz yeni araba piyasada. En ucuz 2 kişilik elektrikli otomobil fiyatıyla kek gibi satılacak ve 150.000 TL'ye ilk satın alan siz olacaksınız.

EN UCUZ SIFIR ARAÇ! UCUZUN UCUZU PEYNİR EKMEK GİBİ SATACAK ELEKTRİKLİ ARABA 450 BİN TL’YE SATIŞTA

Yeni araçların fiyatları artık ortalama gelirli insanların karşılayamayacağı seviyelere ulaşırken, ucuz 2 kişilik elektrikli arabalar piyasaya çıkmaya başlıyor. Böyle bir otomobil daha duyuruldu ve Türkiye'nin en ucuz sıfır otomobili olarak satılıyor.

Pandemi sürecinde alınan tedbirler nedeniyle üretimde yaşanan sorunlar, yeni araç sektöründe ciddi bir stok krizine neden oldu. Otomobil üretiminin zorlaştığı bir dönemde insanların hastalanma korkusuyla toplu taşımayı bırakıp otomobil almaya yönelmesi, talebin patlamasına ve otomobil fiyatlarında rekor artışlara yol açtı. Otomobil fiyatları hızla artmasına rağmen Türkiye, otomobil fiyatlarının en fazla arttığı ülkelerin başında yer alıyor.

SIFIR ARAÇ ALMAK İSTEYENLERE KAÇMAZ FIRSAT! REGAL K4 ÖZELLİKLERİ VE SATIŞ FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Tamamen elektrikle çalışacak şekilde tasarlanan Regal K4, bir araçta arayabileceğiniz tüm konforu size sunarken, aynı zamanda düşük fiyat ve yakıt maliyetiyle ekonomik bir çözüm sunuyor. Regal K4 modeli vergiler dahil 450.000 TL'ye satılırken iç ve dış tasarımı sayesinde yine de beklentileri karşılıyor. Araç, 2 kişilik mini elektrikli otomobil olarak tasarlanmış olsa da saf elektrikli sürüş konseptiyle satılıyor. En yüksek konfor, kalite ve güvenliği sunan Yeni M1, diğer markalarda olduğu gibi hidrolik direksiyon, McPherson süspansiyon, geniş LCD ekran, geri görüş kamerası, Bluetooth bağlantısı ve LED stop lambaları gibi donanımlarla aracın dinamizmini ve ilerlemesini öne çıkarıyor.

Yeni Regal K4, iki kişinin oturabileceği düşük maliyetli bir ulaşım imkânı sunuyor. 50 KM hıza ulaşan araç, 130 km menziliyle şehir içinde kullanım kolaylığı sunuyor. Araç elektrikle çalışacak şekilde tasarlanırken şarj süresinin 4 ila 8 saat arasında olacağı iddia ediliyor.