Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Belediye İşlerine Dev Promosyon! 33.250 TL Hesaplara Yatacak

Mayıs ayı için personel maaş promosyonlarına ilişkin araştırmalar hız kesmeden sürüyor.

Yayın Tarihi: 07.05.2024 08:58
Güncelleme Tarihi: 07.05.2024 08:58

Belediye İşlerine Dev Promosyon! 33.250 TL Hesaplara Yatacak

Mayıs ayına yönelik bankalarda mevcut emeklilik promosyonlarına ilişkin araştırmalar yapılırken bankalar, 31 Mayıs'a kadar devam edecek emeklilik ilerleme fırsatlarına ilişkin de resmi internet siteleri ve sosyal medya hesaplarında yayımladıkları duyurularla bilgi veriyor. Mayıs ayında emeklilerin promosyon kampanyaları kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor. Ayrıca çalışanlar da maaş promosyonları hakkında araştırmalar yapıyor.

Bu kapsamda, ülke genelinde belediyeler, yönetim kurulları, farklı işyerleri ve kuruluşlarda görev yapan çalışanların maaş artışlarının belirlenmesi amacıyla bankalarla yapılan görüşmeler sonucunda imzalanan anlaşmalar hakkında kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla duyurular yayınlanmaktadır.

"Promosyon fırsatı 33.250 TL"

Belediye İşlerine Dev Promosyon! 33.250 TL Hesaplara Yatacak

Aydın Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre bankalarla tanıtım toplantısı tamamlandı. 33.250 TL tutarında tanıtım sözleşmesinin imzalanmasının ardından Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde bilgilendirme dokümanı yayımlandı. İşte, Aydın Belediyesi'nin maaş artışına ilişkin açıklaması:

"Aydın Belediyesi'nin bankalara yönelik düzenlediği tanıtım ihalesi sonuç verdi. İhale sonucu Büyükşehir Belediyesi çalışanları 33 bin 250 TL teşvikten yararlanacak. Promosyon Haziran ayının ilk haftasında çalışanların hesaplarına gönderilecektir."

Çalışanlarının haklarını her zaman koruduklarını belirten Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Çalışanlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Maaş promosyonu Mayıs 2024

Aydın Belediyesi, resmi internet sitesi ve sosyal ağ hesaplarından yayınladığı bir duyuruyla 33 bin 250 TL'lik maaş artış anlaşmasına ilişkin bilgi verirken, ülke genelindeki belediyeler, kuruluşlar, çeşitli düzenleyici kurumlar, işyerleri ve üniversitelerde görev yapan çalışanlar da bu gelişmelerden yakından haberdar edildi. Mayıs ayının ilkinden itibaren maaş artışı konusunda da aynı yolu izlediler. Çalışanların maaşlarının belirlenmesi için bankalarla görüşmeler devam ederken, ileride maaş artışlarına ilişkin anlaşmaya varıldığında kamuoyuna duyuru yapılacaktır.