Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

3 ay ertelemeli krediniz hazır! Acil nakit için tek başvuru iletseniz yeter

Maddi olarak zor bir dönemden geçtiğimiz bu zamanlarda bankalardan kredi haberleri ardı ardına geliyor. Bu Banka kredi çekecek olan vatandaşlar için müjdeyi verdi. İşte haberin detayları…

Yayın Tarihi: 05.05.2024 15:01
Güncelleme Tarihi: 05.05.2024 15:01

3 ay ertelemeli krediniz hazır! Acil nakit için tek başvuru iletseniz yeter

Kredi kullanmak isteyen vatandaşlara o bankadan bir duyuru yapıldı. Bu bankanın yaptığı düşük faizli kampanyadan faydalanmak isteyenler eliniz çabuk tutun. Detaylar haberimizde…

kargo

AKBANK ACİL KREDİ PAKETİNİ DEVREYE SOKTU! 3 AY ERTELEMELİ İHTİYAÇ KREDİSİ VERİLECEK

Türkiye'nin en büyük özel bankalarından Akbank'tan acil kredi programı başlatıldı. Bu nedenle müşterilerin 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisinden faydalanacağı açıklandı.

Banka, kampanya duyurusunda, "Avantajlı faiz oranlarıyla ihtiyaç kredinizi hemen alın, 3 ay sonra ödemeye başlayın." dedi. İfadelerini aktarıyor.

AKBANK’TAN 3 AY ERTELEMELİ İHTİYAÇ KREDİSİ

Bankanın resmi internet sitesinde şu açıklamalar yapıldı:

Akbank Mobil'den kredinizi hemen kullanın, 3 ay sonra ödemeye başlayın.

Vakit kaybetmeden başvurun ve hayallerinizi gerçekleştirin. Dilerseniz Akbank.com üzerinden, Akbank telefon şubesini arayarak veya Akbank Mobil ve İnternet'e erişerek belgesiz ve imzasız ihtiyaç kredisi* kullanabilir veya aşağıdaki belgelerle iştiraklerimiz aracılığıyla başvuruda bulunabilirsiniz.

Kampanya detayları ve daha fazlası için ayrıntılar haberimizde…

KAMPANYA KOŞULLARI

Faiz oranlarının; Kredi vadesi, müşteri risk puanı ve benzeri sebeplerden dolayı kredi tutarlarının kişiden kişiye değişebileceğini bilmenizi isteriz. Vade tarihine ve talep ettiğiniz tutara bağlı olarak size özel sunulan faiz oranları hakkında Akbank Mobil ve İnternet, Müşteri İletişim Merkezi ve şubelerden bilgi alabilirsiniz.

 Akbank'ın kredi sigortası veya krediye bağlı hayat sigortası içermeyen bir poliçe sunması halinde krediyi hayat sigortalı veya hayat sigortasız kullanmayı seçebilirsiniz. Kredi faiz oranlarının sigorta tercihleri ve primlerinin yanı sıra sigorta şirketlerinin belirlediği diğer sözleşme şartlarına göre değişiklik gösterdiğini bilmenizi isteriz.

3 ay vadeli ödemeli kredimizden şubelerimizden, Akbank Telefon ve İnternet'ten veya Akbank Mobil Şubelerimizden yararlanabilirsiniz.

Vadeli ödemeli tüketici kredisinin azami vadesi; 50.000 TL ve altı tutarlarda 36 ay, 50.000 TL'den fazla ve 100.000 TL ve altı tutarlarda 24 ay, 100.000 TL'den fazla tutarlarda 12 ay. Maksimum kredi vadesi belirlenirken müşterinin varsa mevcut kredi bakiyesi kanunların öngördüğü limitlere göre dikkate alınabileceğinden maksimum vade değişiklik gösterebilmektedir. İlk ödeme 92 güne kadar ertelenebilir. Ödemesiz süre sonunda ilk ödemede devir faizinin tamamı tahsil edilecek ve bir sonraki aydan itibaren düzenli taksit ödemelerine başlanacak.

Kredi kullandırım ücreti, kredi tutarının binde 5'i kadar olup, bu tutar üzerinden %15 oranında BSMV ilavesi alınır.

Banka uygun görmediği kredi başvurularını reddetme, gerekiyorsa ek bilgi/belge talep etme, kredi koşullarını değiştirme ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.