Bist 100
10.082,77 1%
DOLAR
32,44 0,01%
EURO
34,91 0,26%
ALTIN
2.428,56 0,09%

Selçuk Bayraktar'dan 'Defol kürdistandan' sözlerine yanıt: "Burası Türkiye; Türklerle Kürtlerin yüzyıllardır kardeşçe yaşadığı yer"

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Hakkari'de yaptığı ziyaretleri ve bölgedeki doğal güzellikleri sosyal medya hesabından paylaşırken, terör örgütü destekçisi Hollandalı Frederike Geerdink'e de anlamlı bir yanıt verdi.

Yayın Tarihi: 16.04.2024 01:00
Güncelleme Tarihi: 16.04.2024 01:00

 Selçuk Bayraktar'dan 'Defol kürdistandan' sözlerine yanıt: "Burası Türkiye; Türklerle Kürtlerin yüzyıllardır kardeşçe yaşadığı yer"

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Hakkari'deki ziyaretlerinden fotoğraflar paylaşırken, terör örgütü destekçisi Hollandalı Frederike Geerdink'e verdiği yanıt büyük yankı uyandırdı.

Güvenlik güçlerinin operasyonları sonucu teröristlerden temizlenen Hakkari dağlarında çekilen fotoğraflarını paylaşan Bayraktar, Çukurca'yı da ziyaret etti ve ters lale çiçeği ile çekilen bir fotoğrafını "Zap Suyu üzerinde Ters lale mevsimi" notuyla paylaştı.

Ancak, Hollandalı Frederike Geerdink'in "Defol Kürdistan'dan" notuyla Bayraktar'ın fotoğrafını paylaşması tartışmalara neden oldu. Bayraktar ise Türkçe ve Kürtçe olarak yaptığı paylaşımla sakin bir yanıt vererek, "Burası Türkiye; Türklerle Kürtlerin yüzyıllardır kardeşçe yaşadığı yer" ifadelerini kullandı. Bu yanıt, sosyal medyada geniş yankı buldu ve gündem oldu.

selçuk