Bist 100
10.267,09 0%
DOLAR
32,23 -0,06%
EURO
34,76 -0,12%
ALTIN
2.395,51 -0,07%

Otostop çeken şahısları aracına alan iki gençten biri canından oldu!

İstanbul Avcılar’da yaşanan otostop olayının detayları öğrenildi! Yaralı gençlerden biri olay gecesi neler olduğunu birer birer anlattı…

Yayın Tarihi: 26.04.2024 12:28
Güncelleme Tarihi: 26.04.2024 12:28

Otostop çeken şahısları aracına alan iki gençten biri canından oldu!

Bugün İstanbul Avcılar’da sabaha karşı otostop çeken iki kişiyi gören iki genç, aracına aldıkları şahıslar nedeniyle canından oluyordu! Bugün saat 03.30 sularında Avcılar’da Tahtakale Mahallesi’nden otomobille evlerine gitmekte olan 21 yaşındaki Mehmet Koç ile 20 yaşındaki Ahmet H. Ayçiçeği Sokak’ta otostop çeken 2 kişiyi gördü. 

Otostop çeken 2 şahsı aracına alan Mehmet Koç ile Ahmet H. ile otomobile aldıkları kişiler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte şüpheli kişiler Ahmet H’yi ve Mehmet koç’u silahla yaraladı. Hatta öyle ki saldırıda Mehmet Koç 5 yerinden vurularak ağır yaralandı. Otomobilden inerek kaçan şüphelilerden sonra ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. 

İki yaralı da hızla hastaneye kaldırılırken, Ahmet H’nin de 4 yerinden vurulduğu belirlendi. Mehmet Koç ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.  

Sigara nedeniyle tartışmışlar! 

Mehmet Koç ile araçta seyir halinde olduğunu ifade eden Ahmet H, araç içinde sigara isteme mevzusundan kavga çıktığını söyledi. Daha sonra ise şahıslardan birisinin silah çekip ikisini de vurduklarını aktardı. Olayın sonrasında Cinayet Büro Amirliği ve Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlatarak saldırganların kimliklerini tespit etti. İki zanlının yakalanmasının an mesele olduğu aktarılırken, Mehmet Koç’un vefat haberi ailesine ulaştırıldı.