Bist 100
10.082,77 1%
DOLAR
32,37 -0,22%
EURO
34,82 0,18%
ALTIN
2.427,14 0,03%

Mansur Yavaş OTONOMİ esnafıyla bir araya geldi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin Başkan Adayı Mansur Yavaş, Akyurt Belediye Başkan Adayı Filiz Geygel ile OTONOMİ esnafıyla bir araya geldi

Yayın Tarihi: 18.03.2024 18:19
Güncelleme Tarihi: 18.03.2024 18:19

Mansur Yavaş OTONOMİ esnafıyla bir araya geldi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Akyurt Belediye Başkan Adayı Filiz Geygel ile OTONOMİ esnafıyla bir araya geldi. Yavaş, OTONOMİ Yönetim Kurulu Üyelerinden gelen alternatif yol talebine ilişkin projenin hazır olduğunu ve Nisan ayının sonunda ihalesinin yapılacağını ifade etti.

Yavaş'ın Ankara'nın dört bir yanındaki esnaf ziyaretleri devam ediyor. OTONOMİ esnafını ziyaretinde Yavaş'a CHP Akyurt Belediye Başkan Adayı Filiz Geygel de eşlik etti.

OTONOMİ Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ulucan ve Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) ile Başkent Otomobilciler Derneği (BOD) Başkanı Aydın Erkoç ile görüşen Yavaş, esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

Fuar alanı taleplerine cevap veren Yavaş, Fuar A.Ş.'nin ortaklarının alanın yapılmasını istemediklerini belirtti. Ancak kendisinin bu projeye sıcak baktığını ve hazır olduklarını dile getirdi. Ayrıca, Mamak Metro Hattı için önümüzdeki günlerde ihaleye çıkılacağını duyurdu ve OTONOMİ Yönetim Kurulu Üyelerinin alternatif yol talepleriyle ilgili projenin hazır olduğunu ve Nisan ayının sonunda ihaleye çıkılacağını açıkladı.