Bist 100
10.082,77 1%
DOLAR
32,37 -0,22%
EURO
34,82 0,18%
ALTIN
2.427,14 0,03%

Josef de Souza'dan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı olaylarına tepki!

Hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe'de forma giymiş olan Josef de Souza, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylara sert tepki gösterdi.

Yayın Tarihi: 18.03.2024 18:32
Güncelleme Tarihi: 18.03.2024 18:32

Josef de Souza'dan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı olaylarına tepki!

Josef de Souza, daha önce hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'ta forma giymiş bir futbolcu olarak, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylara dair dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Josef, daha önce Ankaragücü taraftarlarıyla benzer bir durumu yaşadığını belirterek, Türk futbolunun bu tür olaylarla sınırlı olmadığını fakat bu tür durumların önüne geçmek için Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) sporcuları koruması ve olaylara karışan taraftarları ve kulüpleri ciddi şekilde cezalandırması gerektiğini ifade etti. Josef, "En ağır şekilde cezalandırın!" çağrısında bulundu.fenerbahçe

Ayrıca, bir sonraki paylaşımında Josef, takım arkadaşlarını ve hakemleri savunduğu için yargılandığını belirterek, Fenerbahçeli oyuncuların onurlandırılmasını istediğini ve taraftarların ağır şekilde cezalandırılmasını talep ettiğini dile getirdi. Futbolun sahada kazanılıp kaybedildiğini vurgulayan Josef, cesur davranan Fenerbahçe taraftarlarını övdü ve takım arkadaşlarını savunduğu için cezalandırılmak istendiğini ifade etti.

Geçmişte Ankaragücü - Beşiktaş maçında tribün olaylarına karıştığı için bir maç men cezası alan Josef de Souza, bu deneyimlerinden yola çıkarak benzer olaylara karşı duyarlılığını dile getirdi.