Bist 100
10.173,4 0%
DOLAR
32,19 0,08%
EURO
35,09 -0,02%
ALTIN
2.458,89 0,14%

Mauro Icardi'nin gözü kulağı o tarihte

Trendyol Süper Ligi'nin devlerinden Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi, sezona etkili bir başlangıç ​​yaptı. Icardi'nin çok önemli fırsatı, Arjantinli yıldızın sakatlığın ardından emekliliği sabırsızlıkla beklediği sırada geldi. Detaylar burada..

Yayın Tarihi: 05.03.2024 13:23
Güncelleme Tarihi: 05.03.2024 13:23

Mauro Icardi'nin gözü kulağı o tarihte

Galatasaray, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da ezeli rakibi Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesinde Sarı Kırmızılı, geçtiğimiz günlerde Trendyol Süper Lig'i 28. hafta maçlarında dev derbi maçında Beşiktaş'la karşılaştı ve 1-0 galip geldi.

Şampiyonaya giden Galatasaray galibiyeti coşkuyla kutladı. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılı ekip, derbi sonrasında da hazırlıklarına tüm gücüyle devam ediyor. Bu arada yönetim,takımının yıldız oyuncusu Mauro Icardi'nin durumu da yakından takip ediliyor.

Mauro Icardi'nin gözü kulağı o tarihte

Sarı kırmızılıların golcüsü Icardi, yeni sezona etkili başladı ve attığı gol katkısıyla bir kez daha sarı-kırmızılı taraftarların takdirini kazandı. Ancak sezon başında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden derbide sakatlanan Icardi için işler değişti.

Mauro Icardi'nin ayağındaki sakatlık henüz tam olarak iyileşemedi ancak derbideki performansı beklentilerin oldukça gerisinde kaldı. Arjantinli yıldız dikkatini milli takım arasına çevirirken teknik direktör Okan Buruk "%100 oynamadı ama takımı yönetti" dedi.

Mauro Icardi'nin gözü kulağı o tarihte

Takımı için fedakarlık yapan İcardi, Çaykur Rize ve Kasımpaşa karşılaşmalarının ardından dinlenecek. Sakatlığının iyileşmesi nedeniyle 17 Mart - 3 Nisan tarihleri ​​arasında forma giyemeyecek olan yıldız oyuncu için şimdilik sihirli bir değnek olacak.